Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul de 29 de ani care s-a retras din naţionala Portugaliei înainte de campionatul mondial. De ce a luat această decizie

Fotbalistul de 29 de ani care s-a retras din naţionala Portugaliei înainte de campionatul mondial. De ce a luat această decizie

Fotbal intern

Comentarii

Mijlocaşul Rafa Silva, în vârstă de 29 de ani, şi-a anunţat retragerea din naţionala Portugaliei, el dorind să se dedice sută la sută clubului Benfica Lisabona.

La doar 29 de ani, mijlocaşul Rafa Silva şi-a anunţat retragerea din naţionala Portugaliei

”Am reprezentat echipe naţionale de 40 de ori (inclusiv 15 convocări la tineret), am ajutat la câştigarea Euro 2016 şi Liga Naţiunilor (2019) şi voi fi mereu în rândul întâi pentru a susţine echipa naţională”, a spus portughezul.

Potrivit agentului său António Araujo, jucătorul vrea să se dedice "100% clubului Benfica”.

Pentru a-l înlocui pe Silva, selecţionerul Fernando Santos l-a convocat pe atacantul de la Benfica, Gonçalo Ramos, în vârstă de 21 de ani. Portugalia joacă sâmbătă cu Cehia, la Praga, iar apoi cu Spania, la Braga, în Liga Naţiunilor. 

Rafa Silva a jucat 25 de partide pentru naţionala mare a Portugaliei. Fotbalistul a debutat în naţionala lusitană în 2014, într-un amical contra Camerunului. 

Afla mai multe despre: portugali-benfica-rafa silva 

viewscnt
Articole similare