Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul din Liga 1 care l-a cucerit pe Valeriu Iftime: "Aproape că mă las de fotbal fără el. E prea artist pentru mine"

Fotbalistul din Liga 1 care l-a cucerit pe Valeriu Iftime: "Aproape că mă las de fotbal fără el. E prea artist pentru mine"

Superliga

Comentarii

Finanţatorul de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, l-a lăudat din nou pe Hervin Ongenda, vedeta clubului din Moldova.

Valeriu Iftime, despre Ongenda: "Dacă-l dăm, cred că mă duc şi eu"

Francezul care a jucat la PSG mai are contract cu FC Botoşani doar până la finalul sezonului, iar Iftime recunoaşte că îi va fi greu să-l ţină, dar şi să se despartă de cel care dictează jocul la mijlocul terenului. 

În 2020, FC Botoşani a obţinut 500.000 de euro de pe urma transferului lui Ongenda la Chievo. Iftime nu crede că va mai obţine vreo sumă dintr-un transfer ulterior. 

”Îmi place enorm când e mingea la Ongenda! Enorm de mult! Dacă-mi place ceva în fotbalul ăsta, îmi place Ongenda. În rest, sincer, nu am avut multe plăceri. I-am spus lui Marius Croitoru că, dacă-l dăm pe Ongenda, cred că mă duc şi eu. 

Aproape că mă las de fotbal fără el. E prea artist pentru mine, mi se pare extraordinar de frumos tot ceea ce face el. El cred că e pe calea bună, nu ştiu dacă o să mai iau vreun ban pentru transferul lui”, a declarat Iftime, pentru sport.ro.

În ultimele săptămâni, Edi Iordănescu i-a cerut pe Hervin Ongenda şi Deian Sorescu, iar finanţatorul FCSB l-a ascultat. Gigi Becali a făcut ofertele, dar cei doi au rămas pe loc. Francezul nu a dorit să facă pasul la echipa din Berceni, în timp ce Dinamo Bucureşti nu a acceptat oferta rivalilor, în valoare de aproximativ 1 milion de euro. 

Afla mai multe despre: ongendavaleriu iftimefc botosani 

viewscnt
Articole similare