adplus-dvertising
You are here:

Fotbalistul umilit de Gigi Becali la FCSB, şocat de ce i se întâmplă. A rupt tăcerea: "Parcă sunt la grădiniţă. Antrenorul e un ciudat"

Fotbalistul umilit de Gigi Becali la FCSB, şocat de ce i se întâmplă. A rupt tăcerea: "Parcă sunt la grădiniţă. Antrenorul e un ciudat"

FCSB

Comentarii

Cariera unui fotbalist străin "executat" de Gigi Becali la FCSB merge din rău în mai rău. Recent a fugit, la propriu, de la clubul său din liga a treia italiană, unde a fost uimit de metodele neprofesioniste. Printre cei vizaţi de acuzaţii au fost antrenorul şi preşedintele.

Ante Vukusic a rupt tăcerea despre ce i se întâmplă după perioada de la FCSB: "Parcă sunt la grădiniţă"

Ante Vukusic a mărit lista jucătorilor străini care au fost daţi afară de Gigi Becali, după doar câteva zeci de minute jucate la FCSB. Ţinut pe banca de rezerve sau în afara lotului chiar şi atunci când echipa nu avea un atacant de meserie pe teren, Vukusic s-a despărţit de FCSB după doar cinci apariţii. 

La începutul acestui sezon, atacantul croat "executat" de Gigi Becali a plecat din România şi a semnat cu Messina, din liga a treia italiană. Iar aventura din Serie C e de neuitat, susţine Vukusic. 

"Când m-am dus acolo, mi-au spus că totul va fi grozav. Că avem o echipă grozavă şi că mergem în Serie B. Au spus că le lipseşte doar un atacant pentru a marca goluri. Am un contract grozav. Şi recunosc că povestea m-a atras. M-am bazat să pot face mult mai mult avansând într-o altă ligă. Am marcat zece goluri în primele patru jocuri, dar apoi totul a mers prost. Probabil că Messina va retrograda din ligă", îşi începe mărturia fostul atacant de la FCSB, pentru Nogomania.com.

Vukusic şi-a reziliat contractul cu Messina şi a povestit tot ce se poate despre clubul care l-a uimit. 

"După două sau trei săptămâni s-a produs un scurtcircuit, a apărut un nou antrenor care a fost un adevărat ciudat. Nu am mai lucrat niciodată cu cineva ca el până acum. M-a învăţat ca atacant cum portarul advers repune mingea înapoi în joc. Am suferit cu toţii. Acest om se numeşte Ezio Capuano şi în cariera sa a condus doar echipe de divizia a treia. A avut rezultate proaste peste tot. Până la urma, cei de la club au recunoscut că au greşit cu el. Avea un mod cu adevărat vulgar în timpul meciurilor. Din punct de vedere fotbalistic, nu am învăţat nimic de la el ", a explicat Vukušić, care a avut aceleaşi probleme cu preşedintele clubului.

"Are bani, dar habar nu are despre fotbal. Convoca în mod regulat întâlniri şi era atât de trist încât prefera să râdă în privinţa asta. Tot spunea că trebuie să câştigăm, că portarul trebuie să apere tot şi că eu trebuie să marchez goluri. Parcă sunt la grădiniţă. De la începutul sezonului, 30 de jucători noi au sosit. Nu am jucat împreună şi nu eram pregătiţi fizic", a adăugat Vukušić, care are resentimente când priveşte în urmă. 

Cariera croatului ar fi putut arăta diferit. După ce a fost golgheter la Olimpija Ljubljana, el s-ar fi putut tranfera la Legia Varşovia, înainte de a deveni rezervă eternă la FCSB. 

"Cand eram la Olimpija, Legia mă dorea. Preşedintele a cerut aproape un milion de euro. Am plecat apoi de la Olmpija la Bucureşti. Nu am marcat multe goluri în ultimii ani şi gata. În fotbal nu trăieşti din vechime”, a încheiat atacantul croat pentru sursa citată. 

 

viewscnt
Articole similare