Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Ciori şi larve! Imagini incredibile de pe terenul unde România joacă pentru calificare cu Belarus, la Budapesta. Ce s-a întâmplat | EXCLUSIV

FOTO | Ciori şi larve! Imagini incredibile de pe terenul unde România joacă pentru calificare cu Belarus, la Budapesta. Ce s-a întâmplat | EXCLUSIVgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul României, Edi Iordănescu, s-a arătat deranjat de condiţia gazonului arenei din Budapesta, unde va avea loc meciul cu Belarus. Suprafaţa de joc are multe zone fără iarbă, iar în ultima perioadă au existat factori care au dăunat.

Edi Iordănescu are dreptate să fie supărat! Ciori şi larve pe stadionul ”Szusza Ferenc”

Belarus - România este programat joi, de la ora 21:45, live text pe Orangesport.ro. 

Înaintea partidei, Edi Iordănescu a transmis că e nemulţumit de suprafaţa de joc a arenei ”Szusza Ferenc”.

"(n.r. - terenul) Catastrofal, din păcate! Consider că e lipsă de respect faţă de noi. Am depăşit obstacole, bariere în această campanie, unele neştiute, dar suntem pregătiţi să trecem şi de acest obstacol. Nu mi se pare firesc, mai ales că se joacă şi fără spectatori, mai ales că ştiu că sunt stadioane frumoase în aproapiere, cu cel mai bun nivel", a spus selecţionerul, care a continuat în cadrul conferinţei de presă. 

Orange Sport a obţinut imagini cu ce s-a întâmplat în zilele premergătoare partidei din Ungaria, acolo unde Belarus găzduieşte partide, ca urmare a invaziei Rusiei din Ucraina.

În ultima săptămână, pe teren s-au găsit larve, iar seminţele de gazon care au fost puse de cei care se ocupă de stadion au fost mâncate de ciori. 

Mai mult, în imagini se vede cum păsările au scurmat în teren şi au agravat starea suprafeţei de joc. 

"Să jucăm un joc internaţional pe o suprafaţă decentă. E adevărat că vom fi echipa pusă mai mult în dificultate, pentru că suntem echipa pentru care rezultatul e mai valoros decât pentru Belarus şi de aceea trebuie să facem un joc creativ şi adaptat la suprafaţă", a mai spus selecţionerul României despre terenul găsit la Budapesta. 

Galerie foto cu suprafaţa de joc pentru meciul Belarus - România

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: belarus romaniateren belarus romaniaedi iordanescu belarus romania 

viewscnt
Articole similare