Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu s-a asigurat că mesajul său ajunge unde trebuie! "De data asta vreau să scrieţi asta, spun în premieră"

Edi Iordănescu s-a asigurat că mesajul său ajunge unde trebuie! "De data asta vreau să scrieţi asta, spun în premieră"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul României, Edi Iordănescu, a dorit să le transmită public un mesaj fotbaliştilor pe care îi are în lot, întrucât ştie că aceştia citesc ce apare în spaţiul public.

Mesajul special al lui Edi Iordănescu, înainte de Belarus - România

Belarus - România este programat joi, de la ora 21:45, live text pe Orangesport.ro. 

Înaintea partidei, Edi Iordănescu s-a arătat deranjat de suprafaţa de joc, iar selecţionerul a avut şi un mesaj de mobilizare pentru tricolori, într-un moment în care calificarea la EURO 2024 e aproape. 

"E important cum intrăm în joc. De data asta vreau să scieţi ceva, spun în premieră. Vreau să ajungă la urechile băieţilor noştri, citesc tot ce apare în spaţiul public. Nu e nimeni în lumea asta care să aibă încredere mai mare decât am eu în ei şi în acest grup.

Singura grijă pe care o am e să intre capacitaţi în teren, în ciuda timpului scurt pe care l-am avut. Am avut un antrenament, apoi am fost pe drum, iar acum suntem aici. 

Dacă arătăm versiunea cea mai bună şi punem în joc toate resursele avute sunt sigur că putem face un joc bun cu un rezultat important pentru cursa noastră", a declarat Edi Iordănescu.  

"Facem paşi spre obiectivul nostru şi ne bucură. Spun că sunt trist, pentru că nu putem avea suporterii naţionalei alături de noi, dar sunt convins că vor trăi cu intensitate acasă. Ne aşteptăm la un joc dificil, complicat. 

Belarus a arătat multe lucruri bune în această campanie, am văzut exprimarea din dubla cu Israel şi victoria cu Kosovo. Consider că e o echipă în creştere, de încredere, de exprimare în joc şi cu un antrenor nou care aduce o filosofie pe care vrea să o implementeze", a adăugat fiul fostului selecţioner. 

Iordănescu junior a fost întrebat şi despre transferul lui Dorin Rotariu la FCSB: "Ne bazăm pe orice jucător care arată valoare, caracter, dorinţă mare de a reprezenta România. Nu-mi place să vorbesc despre jucători care nu sunt aici, e forma mea de respect pentru grup. Sunt lucruri care acum nu primează", a adăugat Edi Iordănescu, în conferinţa de presă. 

Afla mai multe despre: edi iordanescubelarus romaniaedi iordanescu mesaj belarus romania 

viewscnt
Articole similare