Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCU Craiova, sancţionată de Comisia de Disciplină, după meciul cu FC Hermannstadt. Şi un jucător de la UTA Arad, penalizat

FCU Craiova, sancţionată de Comisia de Disciplină, după meciul cu FC Hermannstadt. Şi un jucător de la UTA Arad, penalizat

FC U Craiova

Comentarii

Comisia de Disciplină a sancţionat FCU Craiova după meciul cu FC Hermannstadt, din Superligă. Totodată, şi un jucător de la UTA Arad a fost penalizat.

FCU Craiova, sancţionată de Comisia de Disciplină

Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal (FRF), întrunită miercuri, a decis sancţionarea clubului FCU Craiova după meciul cu Hermannstadt, din Superligă, dar şi penalizarea lui Cooper Godberg Barry (UTA Arad) după eliminarea de la partida cu Petrolul.

Sancţiunile decise:

FCU Craiova 1948 vs. AFC Hermannstadt – Incidente - În temeiul art. 82.1, coroborat cu art.88.04 ai art.88.05 din Regulamentul Media, raportat la art. 83.18 din RD, se sancţionează clubul FC U Craiova 1948 cu penalitate sportivă de 5.000 lei.

ACS Petrolul 52 vs. AFC UTA Arad - Eliminare Cooper Godberg Barry (AFC UTA Arad) - În temeiul art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul cu suspendare pentru un meci şi o penalitate sportivă de 740 lei.

FCU Craiova a remizat cu FC Hermannstadt, scor 1-1, în cea mai recentă etapă din Superligă, în timp ce şi meciul dintre UTA Arad şi Petrolul Ploieşti s-a încheiat fără vreo învingătoare.

Afla mai multe despre: fcu craiovasuperligacomisia de disciplina fr 

viewscnt
Articole similare