Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lui Rednic i-a crescut din nou tensiunea din cauza unui jucător: "Dacă Dumnezeu vrea să mor la UTA, asta se va întâmpla". L-a distrus în doar câteva cuvinte: "Am terminat cu el"

Lui Rednic i-a crescut din nou tensiunea din cauza unui jucător: "Dacă Dumnezeu vrea să mor la UTA, asta se va întâmpla". L-a distrus în doar câteva cuvinte: "Am terminat cu el"

Superliga

Comentarii

UTA a remizat pe terenul Petrolului, scor 0-0, la capătul unui joc în care ”Bătrâna Doamnă” a ratat numeroase ocazii de gol. Ineficienţa fotbaliştilor din linia ofensivă au făcut ca arădenii să se întoarcă acasă cu doar un punct, ajungând la cinci jocuri consecutive fără victorie în Superligă.

La finalul jocului, Mircea Rednic s-a declarat mulţumit per total de jocul echipei sale, însă a fost dezamăgit de faptul că UTA nu a reuşit să spargă şi să obţină cele trei puncte.

Mircea Rednic l-a desfiinţat pe Cooper. ”Va sta la rând. M-a deranjat cum s-a comportat”

Godberg Cooper a avut o prestaţie modestă şi şi-a lăsat echipa în 10 oameni, cu un sfert de oră înainte de final. Mircea Rednic la criticat pe italian după meci şi a anunţat că fotbalistul va lua loc pe bancă în meciurile următoare.

”Mă bucur. I-am felicitat pe jucători, pentru că nu a fost uşor. Poate că meritam mai mult, dar dacă ratezi singur cu portarul, normal că eşti trist, mai ales în situaţia în care suntem noi. Un lucru pozitiv este că am terminat cu trei jucători U21. Jos pălăria pentru ei!

Într-un meci cu asemenea încărcătură, s-au comportat foarte bine. Cooper m-a supărat, atât prim eliminare, cât şi prin felul cum s-a comportat. Când ai un galben, îţi vezi de treabă. Nu dai din mâini şi te cerţi cu toată lumea. 

Cooper a venit la o echipă la care era rezerva rezervelor, a retrogradat cu echipa lui şi a venit aici. Diseară, până la ora 7, ne bazăm pe el. După, stă la rând, pentru că este o rotaţie”, a spus Mircea Rednic, după meciul cu Petrolul.

”Puriul” face haz de necaz. ”Dacă Dumnezeu vrea să mor la UTA, asta o să se întâmple”

La 61 de ani, Mircea Rednic continuă să fie foarte activ la marginea terenului. Deşi a suferit un infarct la meciul cu FCSB din urmă cu o lună, ”Puriul” se dedică la maxim meseriei sale şi a rămas acelaşi antrenor, care ştie să glumească, chiar şi atunci când situaţia echipei sale este una delicată.

”(n.r. Vă consumaţi foarte mult pe bancă) Dacă Dumnezeu vreau să mor aici la UTA, asta o să se întâmple. Soarta este scrisă. Am scăpat o dată. Încerc să mă controlez, dar este foarte greu.

(n.r. despre meciul cu Rapid de la Oradea) Oradea este aproape de Arad. Sunt sigur că suporterii au înţeles şi mesajul meu de la ultima conferinţă. Vine Rapid, echipa la care am câştigat un campionat. Sunt dinamovist, dar m-au primit foarte bine.

(n.r. despre meciurile naţionalei) Nu avem voie să pierdem. Am încredere. Este bine să îi sprijinim. Nu o să fie uşor. Să dea Dumnezeu să câştigăm să mergem la EURO”, a spus Mircea Rednic, după meciul cu Petrolul.

După meciurile echipei naţionale, UTA va primi la Oradea vizita Rapidului. Mircea Rednic a scris o pagină de istorie din istoria clubului giuleştean în 2003,  când Rapid a câştigat titlul în România, cu fostul mare jucător al lui Dinamo pe bancă.

Afla mai multe despre: mircea rednicutasuperligăpetrolul 

viewscnt
Articole similare