Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reclamaţiile lui Bilaşco, "demontate" în direct! Verdictul lui Zotta după arbitrajul din FC Botoşani - FCSB: "Dacă oprim meciul pentru aşa ceva..." | EXCLUSIV

Reclamaţiile lui Bilaşco, "demontate" în direct! Verdictul lui Zotta după arbitrajul din FC Botoşani - FCSB: "Dacă oprim meciul pentru aşa ceva..." | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Constantin Zotta a analizat fazele pe care Marius Bilaşco - oficial al CFR Cluj - le-a incriminat în meciul FC Botoşani FCSB 0-1. Fostul arbitru a demontat "cerinţele" lui Bilaşco şi a spus de ce argumentele sale nu stau în picioare, în ceea ce priveşte arbitrajul lui Florin Andrei.

Constantin Zotta a analizat, la Orange Sport, fazele pe care Marius Bilaşco le-a reclamat după victoria "roş-albaştrilor" de la FC Botoşani şi l-a contrazis pe omul din conducerea rivalei CFR Cluj. Nemulţumirile lui Bilaşco nu sunt întemeiate, este părerea lui Zotta.

Reclamaţiile lui Bilaşco, "demontate" de Constantin Zotta, la Orange Sport. Verdict ferm după arbitrajul din FC Botoşani - FCSB 0-1

Imediat după victoria "roş-albaştrilor" de la Botoşani, 1-0, Marius Bilaşco a reclamat două faze, unde a considerat că arbitrul Florin Andrei a luat decizii eronate. Constantin Zotta a pus "lupa" pe prestaţia centralului şi a "demontat" reclamaţiile fostului atacant, acum oficial la CFR Cluj.

Fostul arbitru e de părere că deciziile lui Florin Andrei, incriminate de Bilaşco, au fost corecte şi nu se pune problema de vreo greşeală.

"( n.r. - despre duelul Dawa-Benzar de la faza golului FCSB) Mie mie nu mi se pare nimic. Benzar îl ţine, e ţinere reciprocă, nu cade nimeni. Dacă oprim meciul pentru aşa ceva... Cred că încearc să se desprindă, nici nu e lovitură. Încearcă să fugă de acolo.

(n.r. - despre penalty-ul reclamat de Bilaşco la un duel Compagno-Şeroni în careu) Nu cred, Şeroni se duce în spate, are mâna dreaptă a lui Compagno... Cred că e exagerat să te gândeşti la acordarea unui penalty! Singurul lucru la care m-aş gândi aici e istoricul comportamentului lui Comagpno, ştiu că de multe ori are în comportamentul lui astfel de procedeuri", a spus Constantin Zotta, la Orange Sport.

FCSB a învins cu 1-0 pe FC Botoşani în deplasare, în etapa a 12-a din Superliga României, cu un gol marcat de Mihai Lixandru.

Afla mai multe despre: marius bilascoconstantin zottafcsbcfr clujarbitrajsuperliga 

viewscnt
Articole similare