Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gestul urât pe care Ţicu l-ar fi făcut chiar în spital lângă Iancu: "Nu ne vindem la primul colţ de stradă"

Gestul urât pe care Ţicu l-ar fi făcut chiar în spital lângă Iancu: "Nu ne vindem la primul colţ de stradă"

Petrolul

Comentarii

Preşedintele lui Hermannstadt, Dani Coman, s-a arătat deranjat de acţiunile prin care Petrolul încearcă să obţină o suspendare blândă pentru Valentin Ţicu. De altfel, fundaşul ar fi făcut un gest urât la spital, lângă cel pe care l-a accidentat, Dragoş Iancu.

Noi detalii despre ce se întâmplă cu Dragoş Iancu şi Valentin Ţicu

Dragoş Iancu a fost operat pentru o fractură deschisă de peroneu şi va fi indisponibil trei, patru luni, după intrarea lui Valentin Ţicu, din meciul Petrolul - UTA. 

În primele zile, Petrolul a transmis că şi-ar dori o suspendare mai mică pentru Valentin Ţicu, întrucât a lipsit intenţia de a-l accidenta grav, însă lucrurile au degenerat în ultima perioadă. 

Dani Coman le-a bătut obrazul celor de la Petrolul pentru felul în care gestionează acum situaţia la comisia FRF. 

”Referitor la ceea ce s-a întâmplat cu Petrolul, dacă erau corecţi, eu n-am nimic cu Ţicu, am şi declarat că nu a fost intenţionat. L-am văzut în vestiar era distrus, dar trebuie să înţelegem că sunt anumite faulturi care pot distruge cariera şi viaţa celorlalţi. Pentru ce? Pentru un fault?

Ei, dacă erau un club corect care se respectă, veneau şi spuneau: ‘Cât costă operaţia? 5.000 de euro? Plătim noi operaţia’. Nu să iasă prin ziare şi să spună că Hermannstadt a trimis foaie la comisii.

Nu a trimis Hermannstadt şi nici nu a promis sau a spus că vor trimite foaie la comisii. Dacă vor să influenţeze comisia, să o facă pentru că-i duce capul, nu cu mizerii de spatele blocului. Noi le-am depăşit pe astea de mult”, a declarat Dani Coman, potrivit Fanatik.

Dani Coman susţine că Valentin Ţicu s-a oferit să-i dea lunar 1.000 de euro lui Dragoş Iancu, dar a pus o condiţie care a deranjat

În aşteptarea verdictului comisiei FRF privind suspendarea, Valentin Ţicu şi-ar fi jucat şansa şi i-ar fi făcut o propunere lui Dragoş Iancu.  

”În ultima zi înainte de comisie, s-a dus Ţicu la Dragoş la spital să-i spună că îi dă 1.000 de euro pe lună, dar că-i trebuie o foaie să nu-l suspende. Păi ce înseamnă şantajul ăsta? Dacă vrei să ajuţi un jucător, tu, Ţicu, sau clubul Petrolul, te duci şi spui: ‘îţi dau 1.000 de euro. Nu mă interesează că-mi dă 10 etape, că-mi dă 40 etape’.

Îţi dau că aşa consider eu, că aşa e omeneşte, nu? Putem să-i dăm şi noi 1.000 de euro, chiar mai mult. Nu suntem cei mai bogaţi, dar nici nu ne vindem la primul colţ de stradă. Lumea trebuie să înţeleagă. Dacă vrei să ajuţi un om, îl ajuţi fără să-l şantajezi, fără să-i ceri ceva la schimb”, a continuat preşedintele cluului Hermannstadt", a adăugat, deranjat, preşedintele lui Hermannstadt, Dani Coman. 

Afla mai multe despre: dragos iancuvalentin ticususpendare valentin ticupetrolul ploiesti utadani coman 

viewscnt
Articole similare