Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ despre suspendarea lui Valentin Ţicu! "El nu accidentează jucătorul cu piciorul cu care atacă mingea". Când se va da decizia | EXCLUSIV

Anunţ despre suspendarea lui Valentin Ţicu! "El nu accidentează jucătorul cu piciorul cu care atacă mingea". Când se va da decizia | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, a comentat decizia care stă să fie anunţată, în privinţa suspendării lui Valentin Ţicu, fundaşul stânga de la Petrolul Ploieşti.

Un oficial FRF, despre suspendarea lui Valentin Ţicu: "El nu accidentează jucătorul cu piciorul cu care atacă mingea"

Comisia de Disciplină din cadrul FRF, întrunită miercuri, a decis amânarea pentru 4 octombrie a cazului eliminării lui Valentin Ţicu la meciul Petrolul – Hermannstadt. Fundaşul stânga l-a faultat grav pe Dragoş Iancu, la un meci din etapa a X-a a Superligii. Fotbalistul lui Hermannstadt a fost operat pentru o fractură deschisă de peroneu şi va fi indisponibil trei-patru luni.

Oficialul FRF, Andrei Vochin, a amintit cazurile din trecut, iar ca o părere personală a transmis o informaţie care i-ar putea da speranţe lui Valentin Ţicu pentru o suspendare mai mică, de doar câteva etape. 

"Cred că săptămâna care vine o să fie o decizie. Lui Mihalache i-au dat opt etape, iar la apel au fost cinci sau şase. Şeroni a luat 16 etape, iar la apel a rămas una, când i-a rupt piciorul lui Bancu. Mureşan, tot aşa, la apel au rămas zero. 

Cât timp e pe masa comisiei, ei judecă, dar ce mi se pare mie e că nu a fost nicio intenţie, din imagini. El nu accidentează jucătorul cu piciorul cu care atacă mingea, că se duce după minge. În prima fază am crezut că el din cădere a căzut şi şi-a frânt piciorul, că nu văzusem iniţial", a declarat Andrei Vochin, la Orange Sport. 

Valentin Ţicu a fost lângă Dragoş Iancu, după operaţie

“Suntem jucători profesionişti amândoi, ne ştim din circuitul echipelor naţionale şi nu mi-am imaginat vreodată că voi ajunge într-o astfel de situaţie sau că îi voi provoca unui coleg o astfel de accidentare! Nu am avut nicio intenţie, totul s-a întâmplat rapid, în tensiunea meciului, dar mă simt vinovat şi îmi asum total cele întâmplate. 

Voi fi alături de el şi, dacă îmi va permite, îl voi ajută să treacă peste acest eveniment şi să revină cât mai repede pe teren. Încă o dată îi cer scuze lui Dragoş, familiei lui, dar şi cluburilor Hermannstadt şi Petrolul”, a declarat Vali Ţicu, după ce l-a vizitat pe Dragoş Iancu, în spital

Afla mai multe despre: valentin ticudragos iancususpendare valentin ticu 

viewscnt
Articole similare