Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Cristi Borcea, aşa cum nu l-aţi mai văzut vreodată. Omul de afaceri s-a îmbrăcat în Batman: "La dorinţa lui Milan, vă prezint echipa de eroi"

FOTO | Cristi Borcea, aşa cum nu l-aţi mai văzut vreodată. Omul de afaceri s-a îmbrăcat în Batman: "La dorinţa lui Milan, vă prezint echipa de eroi"galerie foto
Comentarii

Cristi Borcea îi îndeplineşte toate dorinţele micuţului Milan, băiatul pe care îl are alături de soţia sa, Valentina Pelinel.

Omul de afaceri a acceptat chiar să se îmbrace în celebrul personaj Batman, în timp ce fiul său, Milan, a devenit Superman, celălalt personaj cunoscut din benzile desenate semnate de DC.

”Cei mai importanţi 'eroi' din viaţa unui copil sunt părinţîi. Suntem alături de ei în creşterea şi educaţia lor, dar şi atunci când tot ce vor este să se joace şi să ii ajutăm să-şi transforme imaginaţia în realitate.

La dorinţa lui Milan, care urmăreşte cu pasiune filmul Heroes, vă prezint echipa de 'eroi' de la noi de acasă”, a fost mesajul postat de Valentina Pelinel pe reţelele de socializare.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: borcea 

viewscnt
Articole similare