Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Cum arată soţia lui Adrian Mititelu! Ileana încearcă să readucă pacea în familie: „Nu mor leii când vor câinii!”

FOTO | Cum arată soţia lui Adrian Mititelu! Ileana încearcă să readucă pacea în familie: „Nu mor leii când vor câinii!”galerie foto

FC U Craiova

Comentarii

Familia Mititelu trece prin momente mai puţin plăcute din cauza problemelor sportive de la FCU Craiova.

Cum arată Ileana, soţia lui Adrian Mititelu

Formaţia din Bănie a fost eliminată din Cupa României şi are probleme mari şi în campionat, acolo unde riscă să retrogradeze. În acest context, Adrian Mititelu şi fiul său Adiţă şi-au declarat „război” unul altuia, fiind cuprinşi de o stare de nervozitate la finalul meciului cu FC Voluntari.

Mititelu Jr. a dat vina pe tatăl său pentru dezastrul sportiv de la club, în timp ce patronul şi-a numit fiul „puşti teribilist”. Spre deosebire de cei doi, Ileana Mititelu, soţia omului de afaceri, este o prezenţă discretă în spaţiul public. Ea are grijă de familie şi încearcă să readucă pacea de fiecare dată când apar discuţii din cauza echipei de fotbal.

Chiar dacă are apariţii foarte rare în spaţiul public, Ileana a transmis un mesaj emoţionant în ziua în care FCU Craiova a promovat în Liga 1. Atunci Adrian Mititelu era în închisoare.

„Adi, trebuia sa fim împreună în cea mai importantă şi aşteptată zi pentru tine, dar uite că după 10 ani bunul Dumnezeu ţi-a îndeplinit cea mai mare dorinţă a ta. Din păcate, acei oameni răi şi fără suflet au reuşit să îţi ia această mare bucurie, crezând că aşa te vor reduce la tăcere, luându-ţi propria libertate, dar «Nu mor leii când vor câinii».

Ce nu ştiu ei este că tu eşti omul care nu renunţă niciodată pentru că ai un caracter foarte puternic şi eşti un mare luptător. Te aşteptăm acasă cât mai repede şi mai puternic decât te ştim cu toţii! Felicitări pentru această mare bucurie pe care ai oferit-o tuturor acelor care iubesc această echipă adevărată! Te iubim enorm”, scria Ileana Mititelu pe contul de Facebook.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: adrian mititelufcu craiovaileana mititelu 

viewscnt
Articole similare