Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | "Demn de milă! Spania spune 'la revedere', Marocul face istorie!". Presa spaniolă, neiertătoare după eliminarea "La Roja" de la Cupa Mondială

FOTO | "Demn de milă! Spania spune 'la revedere', Marocul face istorie!". Presa spaniolă, neiertătoare după eliminarea "La Roja" de la Cupa Mondialăgalerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Spania a fost eliminată de Maroc, la loviturile de departajare, de Maroc de la Cupa Mondială din Qatar, iar presa spaniolă nu i-a ierta pe Luis Enrique şi compania.

Cele mai importante ziare de sport din Spania au reacţionat imediat după eliminarea "La Roja" de la Cupa Mondială. Elevii lui Luis Enrique au ratat calificarea în sferturile de finală după ce au fost învinşi de Maroc, la loviturile de departajare, scor 3-0 (0-0 în timpul regulamentar).

FOTO | "Demn de milă! Spania spune 'la revedere', Marocul face istorie!". Presa spaniolă, neiertătoare după eliminarea "La Roja" de la Cupa Mondială

Ratarea calificării naţionalei Spaniei în sferturile de finală de la Cupa Mondială din Qatar a generat reacţii acide în presa spaniolă. AS, Mundo Deportivo şi Sport, cele mai imporantate ziare de sport din Spania, au reacţionat imediat după eliminarea suferită de elevii lui Luis Enrique în faţa Marocului.

"Ce Mondial demn de milă! Spania "moare" ca la Mondialul din Rusia", a titrat AS, în timp ce Mundo Deportivo a scris: "Spania spune 'la revedere' la penalty-uri, Marocul face istorie". "Incredibil! Spania nu a fost în stare să înscrie nicio lovitură de departajare şi iese din nou din optimile de finală la Mondial. Elevii lui Luis Enrique au fost mai buni în timpul regulamentar, dar... sunt eliminaţi", mai scrie sursa citată, prin jurnalistul Sergio Escario.

"Spania "moare" la penalty-uri! Ratează trei lovituri de departajare şi e eliminată în optimile de finală", a notat şi Sport, pe prima pagină.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: spaniacupa mondialaeliminarepresareactii 

viewscnt
Articole similare