Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | FRF, în pline negocieri cu unul dintre posibilii selecţioneri! Maşina antrenorului a fost surprinsă la sediul federaţiei

FOTO | FRF, în pline negocieri cu unul dintre posibilii selecţioneri! Maşina antrenorului a fost surprinsă la sediul federaţieigalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Un Porsche Cayenne a fost surprins la sediul FRF, marţi, maşină ce aparţine unuia dintre cei trei candidaţi rămaşi pentru postul de selecţioner.

Pe 30 noiembrie 2021, înţelegerea dintre Mirel Rădoi şi FRF a expirat, iar de pe 1 decembrie, echipa naţională nu a mai avut selecţioner.

La mai bine de o lună şi jumătate de atunci, situaţia este aceeaşi, iar şefii de la federaţie nu par să se grăbească să ia decizia finală.

Un lucru e clar, unul dintre Adi Mutu, Edi Iordănescu şi Laszlo Boloni are să fie următorul selecţioner, însă nu se ştie deocamdată care va fi alesul.

Mihai Stoichiţă şi Răzvan Burleanu au ales câteva metode cel puţin bizare de negociere până acum, iar haosul de la FRF nu este nici pe aproape de final.

În loc să identifice un candidat şi să încerce să îl aducă pe acesta, sau să aleagă un altul dacă primul refuză, oficialii FRF discută cu toţi de odată.

Pe lângă acest lucru, majoritatea negocierilor au fost dezvăluite public, iar niciuna dintre părţi nu a avut parte de liniştea şi discreţia pe care poate şi-ar fi dorit-o.

În orice caz, marţi, unul dintre cei trei candidaţi a fost surprins la sediul FRF, maşina sa fiind parcată în faţă.

FRF, în pline negocieri cu unul dintre posibilii selecţioneri

Edi Iordănescu este proprietarul acelui autovehicul şi a venit la sediul federaţiei pentru a negocia cu Burleanu şi Stoichiţă, deşi discuţiile par să se întindă la infinit.

Luni seara, mai multe surse au anunţat că negocierile dintre Laszlo Boloni, care ar fi fost favoritul federaţiei, şi FRF ar fi picat.

Dacă aceste informaţii sunt corecte, faptul că Edi Iordănescu a fost chemat la sediu următoarea zi ar putea însemna că Burleanu şi Stoichiţă l-au ales pe fostul antrenor de la FCSB ca urmaşul lui Rădoi.

Noul termen pentru numirea selecţionerului a fost stabilit ca 21 ianuarie, însă nu ar fi prima oară când şefii de la FRF amână data.

Iniţial, Mihai Stoihciţă anunţa că vom avea selecţioner până la tragerea pentru Nations League, care a avut loc pe 16 decembrie.

Afla mai multe despre: edi iordănescu 

viewscnt
Articole similare