Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Milan - Spezia putea să se termine 2-1, dar s-a încheiat 1-2! Arbitrul, de vină, are să fie suspendat. VIDEO cu rezumatul şi greşeala sa imensă

Milan - Spezia putea să se termine 2-1, dar s-a încheiat 1-2! Arbitrul, de vină, are să fie suspendat. VIDEO cu rezumatul şi greşeala sa imensă

Serie A

Comentarii

Marco Serra are să fie suspendat după ce a comis o greşeală gravă de arbitraj în duelul Milan - Spezia.

Milan a fost învinsă surprinzător de Spezia, luni seară, pe teren propriu, scor 2-1, în etapa a XXII-a a Serie A. Oaspeţii au marcat golul victoriei în minutul 90+6, prin ghanezul Emmanuel Gyasi.

Însă cu patru minute mai devreme, la 1-1, brazilianul Junior Messias a înscris pentru gazde, cu un frumos şut la vinclu din interiorul careului.

Dar centralul Marco Serra a anulat golul, pentru că apucase să fluiere un fault comis de un jucător al oaspeţilor asupra unui fotbalist milanez, cu câteva fracţiuni de secundă înainte.

Aşa că în loc de 2-1, elevii lui Stefano Pioli s-au ales cu o lovitură liberă de la 18 metri, rămasă fără rezultat.

Milan - Spezia putea să se termine 2-1, dar s-a încheiat 1-2

Pentru că nu a acordat avantaj, comisia de arbitri din Italia (AIA) i-a promis o suspendare de lungă durată lui Serra, potrivit Gazzetta dello Sport.

În plus, AIA le-a cerut scuze milanezilor, aşa cum a făcut şi arbitrul de centru în vârstă de 39 de ani, pe teren.

Înfrângerea suferită i-a împiedicat pe cei de la Milan să treacă provizoriu pe primul loc în clasament. Acum, Inter Milano conduce ierarhia cu 50 de puncte, două peste Milan, dar şi un meci mai puţin.

Afla mai multe despre: marco serra 

viewscnt
Articole similare