You are here:

FOTO | Hermannstadt a anunţat transferul unui jucător crescut de FC Barcelona

FOTO | Hermannstadt a anunţat transferul unui jucător crescut de FC Barcelona

Hermannstadt​

Comentarii

Echipa din Sibiu a anuntat că l-a transferat pe Agostinho (27 de ani), un mijlocaş defensiv crescut la FC Barcelona, în celebra academie a echipei catalane. Ulterior, postarea clubului sibian a fost ştearsă.

Update: La cateva ore de la postarea anunţului că l-a transferat pe Agostinho, FC Hermannstadt a sters postarea de pe pagina sa de Facebook


Hermannstadt a făcut anunţul transferului său, pe pagina oficială de Facebook. Agostinho este cel de-al optulea transfer făcut de Anamaria Prodan la formaţia din Sibiu. Format în Portugalia, la Sporting Lisabona, mijlocaşul a fost transferat la FC Barcelona, în 2012, pentru 1,75 milioane de euro.

La Barcelona, Agostinho Ca a fost parte a unei generaţii excelente. Era printre cei mai bine cotaţi jucători dintr-un lot din care au mai făcut parte Adama Traore (Wolves), Antonio Sanabria (Genoa), Sandro Ramirez (Everton), Munir El Haddadi (Sevilla), Denis Suarez (Celta) sau Alex Grimaldo (Benfica)

În 2012 a reprezentat Portugalia la Campionatul European Under 19 şi a evoluat în trei meciuri. A fost titular  într-o echipă cu Joao Cancelo, Joao Mario, Tiago Ilori, Andre Gomes sau Ivan Cavaleiro.

Ultima dată, Agostinho Ca a jucat la portughezii de la Cova Piedade, echipă de liga a doua portugheză.

Afla mai multe despre: hermannstadttransferagostinho ca 

viewscnt
Articole similare