Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Jucătorii naţionalei Belgiei s-au întâlnit cu angajaţi migranţi în Qatar, după un antrenament

FOTO | Jucătorii naţionalei Belgiei s-au întâlnit cu angajaţi migranţi în Qatar, după un antrenament

Cupa Mondială

Comentarii

Jucătorii naţionalei Belgiei s-au întâlnit, luni, după antrenament, cu mai mulţi angajaţi migranţi în Qatar, a anunţat Federaţia Belgiană de Fotbal.

“După antrenamentul din această seară (n.r. – luni seară), a avut loc o întâlnire cu migranţi angajaţi în diverse domenii. Această întâlnire este parte a unei acţiuni a federaţiei belgiene prin care aceasta subliniază situaţia muncitorilor migranţi în Qatar”, a precizat forul pe Twitter.

Qatarul a fost criticat intens în ultima perioadă din cauza problemelor legate de încălcarea drepturilor omului, în special referitor la situaţia muncitorilor migranţi.

FIFA refuză al doilea echipament al Belgiei. Ce e "în neregulă" cu tricourile

Naţionala Belgiei nu are permisiunea FIFA de a folosi la Cupa Mondială din Qatar al doilea set de echipamente, deoarece pe acesta este scris cuvântul “Love”, a anunţat federaţia belgiană, potrivit AFP.

Tricoul respectiv, pentru “deplasare”, este în mare parte alb, dar include şi porţiuni în culorile curcubeului şi are scris pe el cuvântul “Love”.



Belgienii nu vor folosi nici banderola de căpitan “One Love”.

Pentru FIFA, problema la echipament este cuvântul “Love”, astfel că dacă acesta va fi acoperit sau înlăturat echipamentul ar putea fi totuşi folosit.

Naţionala Belgiei va începe parcursul la Cupa Mondială miercuri, împotriva Canadei.

Afla mai multe despre: belgiacupa mondiala 

viewscnt
Articole similare