Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | ”Marinarii” l-au găsit pe micuţul fan înlăcrimat, de la meciul cu Dinamo. ”Dumi” şi-a cunoscut eroii, în frunte cu Gică Hagi

FOTO | ”Marinarii” l-au găsit pe micuţul fan înlăcrimat, de la meciul cu Dinamo. ”Dumi” şi-a cunoscut eroii, în frunte cu Gică Hagi

Fotbal

Comentarii

Demersul celor de la Farul a avut succes: a fost găsit puştiul care a fost filmat plângând în tribunele arenei de la Ovidiu, deoarece echipa sa favorită pierdea meciul cu Dinamo (0-2), din Superligă.

”Dumi” şi tatăl său au vizionat partida dintre Farul şi Dinamo, luni, însă nimeni nu se aştepta ca ”marinarii” să se încline în faţa ”câinilor”. Nici măcar micuţul fan nu se aştepta.

Învăluit de emoţiile dezamăgirii, ”Dumi” a fost surprins de camerele de filmat în timp ce-şi ştergea de zori lacrimile.

”Dumi” nu mai plânge!

Imediat după meci, Farul a postat un mesaj prin care anunţa că îl caută pe băiat, pentru ”a-i şterge lacrima” de pe obraz, după meciul slab contra lui Dinamo.

La două zile distanţă, miercuri, constănţenii l-au primit în vizită pe ”Dumi” şi l-au recompensat cu mai multe cadouri, pentru a-i trece supărarea din meciul cu Dinamo. De asemenea, a putut să-şi cunoască de aproape eroii, în frunte cu ”Regele” Gică Hagi şi căpitanul Ionuţ Larie.

Întâlnire emoţionantă pentru Dumi, fanul farist de 6 ani care a impresionat o ţară întreagă cu lacrimile vărsate pentru Farul.

Clubul nostru i-a făcut o surpriză de proporţii micului farist, iar Dumi s-a întâlnit cu managerul tehnic Gheorghe Hagi şi cu jucătorii farişti. Dumi a primit un cadou special, o minge semnată de cel mai mare fotbalist din istoria României.

În vestiar, fotbaliştii farişti l-au întâmpinat cu aplauze, iar căpitanul Ionuţ Larie i-a oferit un tricou cu semnăturile tuturor jucătorilor, dar şi alte materiale promoţionale cu însemnele clubului nostru”, a anunţat clubul constănţean pe contul de Facebook oficial.

Afla mai multe despre: dumifarul-dinamogica hagiionut larie 

viewscnt
Articole similare