Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Momente de necrezut la Moscova! Manuel Neuer, Joshua Kimmich şi jucătorii lui Bayern, trecuţi pe tabelă în primul 11 al Galatei

FOTO | Momente de necrezut la Moscova! Manuel Neuer, Joshua Kimmich şi jucătorii lui Bayern, trecuţi pe tabelă în primul 11 al Galatei

UEFA Europa League

Comentarii

În partida cu Lokomotiv Moscova, primul 11 al lui Galatasaray a fost înlocuit pe tabelă cu un prim 11 al lui Bayern, din ultimul sezon.

Galatasaray a făcut vizita la Moscova pentru a disputa duelul cu Lokomotiv Moscova. Înaintea duelului, tabela trebuia să arate primul 11 al Galatei, însă nu a făcut asta. În locul jucătorilor echipei din Istanbul, au apărut numele fotbaliştilor lui Bayern, din ultima stagiune.

Manuel Neuer, Joshua Kimmich şi jucătorii lui Bayern, trecuţi pe tabelă în primul 11 al Galatei

11-le arătat a fost cel folosit de bavarezi în victoria din grupele Ligii Campionilor, din ultima stagiune, scor 2-1, de la Moscova. Alături de numele fotbaliştilor lui Bayern apărea stema Galatei şi numele lui Fatih Terim, astfel că fanii au speculat că ar fi putu fi şi o farsă o ruşilor, cu scopul de a îşi lua peste picior adversarii.

Cu Cicâldău titular şi Moruţan pe bancă, turcii nu au putu face mare lucru în prima repriză. Scorul era 0-0 la pauză, iar, la acel rezultat, Galata era lider în grupa ”morţii” din Europa League, în care se mai află Lazio şi Marseille.

FOTO cu tabela

Afla mai multe despre: europa leaguelokomotiv moscova galatasarayolimpiu moruţanalexandru cicâldău 

viewscnt
Articole similare