Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Mourinho, suspendat pentru meciul Romei cu Cagliari, a sărbătorit singur victoria! Poza senzaţională postată de tehnician: ”Nu pot să merg în vestiar”

FOTO | Mourinho, suspendat pentru meciul Romei cu Cagliari, a sărbătorit singur victoria! Poza senzaţională postată de tehnician: ”Nu pot să merg în vestiar”

Serie A

Comentarii

Roma a câştigat în deplasarea cu Cagliari, scor 2-1, partidă la care Mourinho nu a fost prezent pe bancă, după ce fusese suspendat.

AS Roma şi Jose Mourinho au avut parte de câteva săptămâni grele în ultima vreme. Italienii au pierdut duelul cu Juventus, au fost umiliţi de Bodo/Glimt şi au făcut egal cu Napoli, meci în acre Mourinho a fost suspendat.

Romanii aveau nevoie de victorie, împotriva lui Cagliari, în lupta pentru un loc de Champions League şi au reuşit să se impună, chiar şi fără tehnicianul lor pe bancă.

După ce Pavoletti a deschis scorul pentru echipa lui Răzvan Marin, Ibanez şi Pellegrini au reuşit să întoarcă rezultatul şi să obţină toate punctele Romei.

 Poza senzaţională postată de Jose Mourinho

După meci, Jose Mourinho a postat o fotografie senzaţională pe reţelele de socializare. Tehnicianul se afla pe nişte scări, unde mânca şi sărbătorea victoria echipei sale.

Postarea a fost însoţită de mesajul: ”Meciul e gata... 3 puncte... mâncare bună (nu pot să merg în vestiar) şi încă un copil Ohene Afena Gyan Felix”.

Tehnciainul lusitan făcea referire la faptul că nu a putut intra în vestiar din pricina suspendării şi la debutul pe care i l-a oferit încă unui junior.

După 10 etape, Roma ocupă a patra poziţie în Serie A, cu 19 puncte. Şase victorii, un egal şi trei înfrângeri au însumat italienii sub conducerea noului tehnician, în campionat.

Afla mai multe despre: romajose mourinho 

viewscnt
Articole similare