Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | O vedetă TV din Rusia l-a pus în dificultate pe Joe Biden, după ce preşedintele SUA a primit 3 sportivi ruşi la Casa Albă

FOTO | O vedetă TV din Rusia l-a pus în dificultate pe Joe Biden, după ce preşedintele SUA a primit 3 sportivi ruşi la Casa Albăgalerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Joe Biden a fost pus la zid de o prezentatoare TV din Rusia după o întâlnire pe care preşedintele SUA a avut-o la Casa Albă.

Prezentatoare TV, actriţă, model şi blogger, Victoria Bonya este una dintre cele mai faimoase femei din Rusia. În vârstă de 42 de ani, vedeta TV este în graţiile Kremlinului şi promovează o parte din mesajele propagandei ruse.

Zilele trecute, Victoria Bonya l-a pus la punct pe Joe Biden, preşedintele SUA, după un eveniment organizat de acesta la Casa Albă.

Rusoaica Victoria Bonya s-a declarat revoltată de un gest făcut de Joe Biden

Zilele trecute, preşedintele SUA i-a primit la Casa Albă pe membrii echipei de hochei Tampa Bay Lighting. Joe Biden a ţinut să-i felicite personal pentru cele două titluri consecutive pe care le-au reuşit în NHL, în ultimii doi ani.

De altfel, Tampa Bay Lighting este doar a opta echipă din istoria NHL care reuşeşte să câştige de două ori consecutiv celebra Cupă Stanley.

Lighting este în formă şi în acest sezon şi are şanse bune să câştige al treilea trofeu consecutiv, o performanţă care n-a mai fost atinsă de la începutul anilor '80 şi reuşită de New York Islanders.

Însă un alt detaliu a fost scos în evidenţă de Victoria Bonya. Vedeta TV din Rusia a fost foarte acidă la adresa lui Joe Biden după ce a observat că şi hocheiştii ruşi din echipa Tampa Bay au fost primiţi la Casa Albă.

Lighting are în componenţă trei ruşi - portarul Andrei Vasilevskiy, atacantul Nikita Kucherov şi pe apărătorul Mihail Serghachev. Dintre ei, Vasilevskiy a fost MVP-ul play-off-ului din sezonul trecut, în timp ce Kucherov a fost cel mai bun marcator din play-off.

Cei trei hocheişti au fost primiţi la Casa Albă în ciuda tensiunilor uriaşe care există în această perioadă între SUA şi Rusia, după ce Vladimir Putin a decis să invadeze Ucraina.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU VICTORIA BONYA!

Victoria Bonya îl acuză pe Joe Biden de ipocrizie, deoarece preşedintele SUA a pus multă presiune pe forurile internaţionale ca acestea să-i excludă pe sportivii ruşi. Pe de altă parte, acelaşi Joe Biden i-a primit la Casa Albă pe trei dintre cei mai valoroşi sportivi ruşi.

”Bravo NHL, nu vă aplecaţi în faţa politicienilor. Pe de altă parte, este amuzant să vezi cum jucătorii noştri de hochei se întâlnesc cu Biden, în ciuda faptului că Statele Unite ale Americii sunt cele mai tari în a cere eliminarea sportivilor noştri din toate competiţiile”, a declarat Victoria Bonya, citată de sport.ru. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: bonya 

viewscnt
Articole similare