Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Adi Vasile în urma tragerii la sorţi pentru grupele Campionatului European de Handbal Feminin: ”Mă bucur când avem adversari puternici”

Reacţia lui Adi Vasile în urma tragerii la sorţi pentru grupele Campionatului European de Handbal Feminin: ”Mă bucur când avem adversari puternici”

Handbal

Comentarii

Adi Vasile a reacţionat după tragerea la sorţi pentru grupele Campionatului European de Handbal Feminin.

Reacţia lui Adi Vasile în urma tragerii la sorţi pentru grupele Campionatului European de Handbal Feminin

Antrenorul naţionalei de handbal feminin a României, Adrian Vasile, a declarat, joi seară, că grupa tricolorelor de la Campionatului European din acest an este una echilibrată.

Este o tragere la sorţi echilibrată, aşa cum este la orice Euro. De fiecare dată spun că mă bucur când avem adversari puternici pentru că doar aşa ne putem testa şi autodepăşi.

Mai sunt suficiente luni până la începerea competiţiei şi acest timp trebuie folosit cu eficienţă.

Va fi important ca toate fetele să fie sănătoase şi România să poată alinia cea mai puternică echipă. Să credem în noi!”, a spus tehnicianul.

Tricolorele vor evolua în grupa C, în ordine cu Olanda (5 noiembrie), Franţa (7 noiembrie) şi Macedonia de Nord (9 noiembrie).

Componenţa celor patru grupe este următoarea:

Grupa A (la Ljubljana): Norvegia, Ungaria, Croaţia, Elveţia;

B (Celje): Danemarca, Suedia, Slovenia, Serbia;

C (Skopje): Franţa, Olanda, Macedonia de Nord, România;

D (Podgorica): Polonia, Muntenegru, Germania, Spania.

România a făcut parte din urna a patra la tragerea la sorţi, după ce a încheiat pe locul 2 în grupa 2 preliminară, în urma rezultatelor: 26-19 şi 31-21cu Insulele Feroe, 33-33 şi 38-29 cu Austria, 28-35 şi 27-32 cu Danemarca.

Naţionala României va participa pentru a 14-a oară la turneul final al CE, iar ediţia din 2022 va avea loc între 4 şi 20 noiembrie şi va fi găzduit de oraşele Ljubljana, Celje, Skopje şi Podgorica.

Afla mai multe despre: adi vasile 

viewscnt
Articole similare