Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Prezenţă-surpriză la meciul Sepsi - Olimpija Liubljana. Viktor Orban, premierul Ungariei, cu fularul lui Sepsi la gât

FOTO | Prezenţă-surpriză la meciul Sepsi - Olimpija Liubljana. Viktor Orban, premierul Ungariei, cu fularul lui Sepsi la gâtgalerie foto

Serie A

Comentarii

Viktor Orban, prim-ministrul Ungariei, a venit la Sfântu Gheorghe pentru a vedea meciul Sepsi - Olimpija Liubljana din preliminariile Conference League.

Prezenţă-surpriză la meciul Sepsi - Olimpija Liubljana. Viktor Orban, premierul Ungariei, a fost invitat de oficialii clubului din Covasna să vadă partida din preliminariile Conference League. Unul dintre cei mai importanţi oameni din statul maghiar, Orban s-a afişat cu fularul lui Sepsi la gât.

FOTO | Prezenţă-surpriză la meciul Sepsi - Olimpija Liubljana. Viktor Orban, premierul Ungariei, cu fularul lui Sepsi la gât

Viktor Orban, prim-ministrul Ungariei, care trimite bani - prin Guvernul maghiar - către Sepsi, a fost prezent la meciul echipei din Sfântu Gheorghe din preliminariile Conference League. Orban s-a afişat cu fularul lui Sepsi la gât şi oamenii s-au strâns în jurul său, la intrarea în stadion.

Intrat în stadion, Orban a fost aclamat la scenă deschisă de cei 7.500 de oameni prezenţi pe stadion, scrie gsp.ro. La meci şi-a făcut apariţia şi Eduard Novak, ministrul Sportului din România. Apariţia lui Viktor Orban la meciul lui Sepsi a provocat vâlvă, mai scrie sursa citată.

Reprezentanţii SPP-ului şi-au făcut apariţia inclusiv la masa presei pentru a verifica echipamentul video şi aparatele foto ale fotoreporterilor. Mai mult, pirotehniştii le-au cerut cameramanilor prezenţi la masa presei să le arate întreg conţinutul aparaturii.

GALERIE FOTO CU PREZENŢA LUI VIKTOR ORBAN LA MECIUL LUI SEPSI. FOTO: Observatorul de Covasna

 Galerie foto

Afla mai multe despre: sepsiviktor orbanfotoconferen league 

viewscnt
Articole similare