Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Prima reacţie a lui Sergio Ramos după ce a fost la un pas de bătaie în timpul unui antrenament: "Nu este o scuză"

FOTO | Prima reacţie a lui Sergio Ramos după ce a fost la un pas de bătaie în timpul unui antrenament: "Nu este o scuză"

Real Madrid

Comentarii

Tensiunea de la Real Madrid atinge cote extreme din cauza perioadei proaste prin care trece clubul, iar o dovadă a fost gestul lui Sergio Ramos de la antrenamentul de luni al lui Real Madrid, atunci când a fost la un pas de a se bate cu un coleg. Căpitanul lui Real a reacţionat imediat după gestul său.

În timpul unui exerciţiu din cadrul antrenamentului, un jucător mai tânăr, Sergio Reguilon, l-a lovit accidental cu cotul pe Ramos, iar fundaşul a încercat de mai multe ori să îl lovească cu mingea.

 

"Chiar dacă nu pare, acest gen de situaţii sunt comune. Dar această nu este o scuză, nu trebuia să reacţionez în acel mod", a scris Sergio Ramos într-o postare pe Twitter, la care a ataşat o poză de pe terenul de antrenament, în care apare şi Reguilon. 

Ulterior, postul a fost distribuit şi de mai tânărul fotbalist, care a spus următoarele: "Întotdeauna alături de echipa mea şi de căpitanul meu pentru o victorie mâine". 

 

Afla mai multe despre: sergio ramosreactiereal madrid 

viewscnt
Articole similare