Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Răzbunare! "Gogoaşă" a publicat conversaţia privată dintre Adrian Mititelu şi un fan. ”O grămadă de tâmpiţi împotrivă”

FOTO | Răzbunare! "Gogoaşă" a publicat conversaţia privată dintre Adrian Mititelu şi un fan. ”O grămadă de tâmpiţi împotrivă”galerie foto

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu şi-a anunţat retragerea din activitatea totală a clubului FC U Craiova. El a transmis că va lăsa sarcinile din jurul echipei altor conducători, unui preşedinte, fiului său şi "profesioniştilor". Afaceristul a precizat că nu renunţă la investiţiile din club, ci doar va face un pas în spate.

În urmă cu trei săptămâni, Peluza Sud a anunţat că nu o va mai susţine pe FC U Craiova. Fanii olteni au luat această decizie după ce, în urmă cu o lună, Curtea de Apel Timişoara a atribuit palmaresul istoric rivalei din oraş CS Universitatea Craiova. Războiul dintre Adrian Mititelu şi suporterii lui FC U Craiova continuă, iar de această dată finanţatorul alb-albaştrilor nu s-a mai putut abţine. 

”Gogoaşă” a publicat conversaţia dintre Adrian Mititelu şi un fan. ”Plângăcioşi, trădători, nerecunoscători”

Andrei Preda, zis ”Gogoaşă”, unul dintre liderii Peluzei Sud, a publicat mai multe capturi de ecran ce cuprind conversaţii dintre Adrian Mititelu şi un suporter al Craiovei. Fanul i-a reproşat lui Mititelu rezultatele slabe pe care echipa le-a înregistrat, din momentul în care acesta a devenit omul care a decis soarta echipei din Bănie. Afaceristul i-a catalogat pe contestatari drept: ”Idioţi, plângăcioşi, nerecunoscători, sau trădători” şi a susţinut că a făcut minuni în condiţiile date.

Adrian Mititelu şi-a anunţat public retragerea din activitatea totală a clubului FC U Craiova

”Azi a fost ultima zi în care m-am implicat la echipă de la A la Z. Mi-am făcut datoria. Clubul îl vom da pe mâna unor profesionişti. El, fiul meu, care merge deja pe 27 de ani, m-a convins să fac pasul ăsta in spate. Am o vârstă şi îmi ajunge.

Să nu se înţeleagă greşit, eu mă retrag din activitatea de management. Aceasta nouă echipă va fi supravegheată de fiul meu. O să sufăr în continuare, ca suporter, dar nu o să mă mai implic. O plănuisem pentru anul viitor, dar o fac acum. Doamne fereşte, poate păţesc ceva. Am deja o vârstă. Vreau să mă retrag. O să scăpaţi de mine”, a declarat Adrian Mititelu, după meciul cu Rapid.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fcu craiovamititelugogoaşă 

viewscnt
Articole similare