Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, atac în miez de noapte după contractul publicat de Adrian Mititelu Jr.: ”Păi, ce, mă iei în leasing?”

Marius Şumudică, atac în miez de noapte după contractul publicat de Adrian Mititelu Jr.: ”Păi, ce, mă iei în leasing?”

FC U Craiova

Comentarii

Continuă războiul între familia Mititelu şi Marius Şumudică!

Familia Mititelu îşi continuă războiul cu Marius Şumudică. La doar câteva minute după ce Adrian Mititelu l-a atacat pe Facebook pe fostul antrenor al Rapidului, fiul său a publicat detaliile contractului pe care i l-a propus pentru a deveni tehnicianul lui FCU Craiova.

Marius Şumudică nu a mai ajuns la o înţelegere cu oficialii echipei din Bănie, după ce în urmă cu câteva zile părea doar o chestiune de timp până când ”Şumi-Gol” va reveni oficial pe banca unei echipe din Superligă. 

Şumudică a fost acuzat de Adrian Mititelu de faptul că a încercat să profite de fiul său în vederea obţinerii unui contract mai avantajos. Mai mult decât atât, Mititelu a ameninţat că va publica nişte mesaje private cu Şumudică, în care tehnicianul îşi exprima dorinţa de a antrena gruparea din Bănie.

Antrenorul nu s-a lăsat mai prejos şi a ieşit la atac. 

”Primii 30.000 de euro a zis că nu are bani acum şi că mi-i dă în 30 de zile, nu acum. Şi eu i-am cerut cei 50.000 de euro în termen de trei zile, nu 30.000 de acum şi 20.000 în ianuarie.

Uite ce ruşine la fişa postului. Lasă că fac şi eu public acum. Dacă vrea război cu mine, o să aibă război. La punctul D: ‘inteligenţă peste medie’.

Păi ce, mă dai afară că nu am inteligenţă peste medie? Cum măsori tu dacă am inteligenţă peste medie? ‘Abilităţi de a vorbi’. Ce sunt astea? Se face de ruşine, dar dacă vrea, continuăm, nu e problemă.

Tu ieri spuneai că mă vrei antrenor, erai disperat, îmi făceai ofertă şi acum spui că m-au făcut antrenor Budescu şi cu Alibec. Acum nu mă mai voiai? Răde lumea de tine (n.r. Adrian Mititelu) ce spui.

Eu am documentele, am tot. Eu îi demonstrez tot. Zice că ‘la semnarea contractului 30.000 de euro’. De unde? Scrie că mi-i dă în 30 de zile. Dacă pierdeam două meciuri în 30 de zile şi mă dădea afară nu mai mi-i dădea. Îi pierdeam. Ce e asta?

Eu dacă cumpăr o maşină îţi dau o parte din bani peste 30 de zile şi restul în ianuarie? Păi, ce, mă iei în leasing?”, a spus Marius Şumudică, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: marius şumudicămititeluu craiovascandal craiova 

viewscnt
Articole similare