adplus-dvertising
You are here:

FOTO | Un jucător şi-a bătut crunt iubita: ”Mi-a rupt intenţionat nasul!” Dezvăluirile şocante ale tinerei

FOTO | Un jucător şi-a bătut crunt iubita: ”Mi-a rupt intenţionat nasul!” Dezvăluirile şocante ale tinereigalerie foto

Diverse

Comentarii

Un jucător de fotbal în vârstă de 22 de ani este acuzat că şi-a bătut crunt iubita, de mai multe ori.

În vârstă de 22 de ani, Gocha Gogrichiani este fiul fostului fotbalist cu acelaşi nume - care a fost internaţional georgian.

Gocha Gogrichiani este atacant şi joacă la FK Baltika Kalinningrad, o echipă din liga secundă a Rusiei. Acesta este acuzat că şi-a bătut cu bestialitate iubite.

Un fotbalist de 22 de ani şi-a desfigurat iubita în bătaie: ”M-a ameninţat că mă sufocă”

Kristina Kuddus, iubita lui Gocha Gogrichiani, a povestit întâmplările şocante prin care a trecut. Tânăra susţine că i-a rupt intenţionat nasul şi că a bătut-o crunt.

După ce a revenit de la spital, Gocha Gogrichiani a agresat-o din nou, la fel de violent.

”Nu pot să-i spun bărbat, m-a bătut în mod repetat, dar acum a depăşit toate limitele. Nu voi mai face şi nu voi mai îndura.

Mi-a rupt nasul intenţionat. M-am întors după operaţie - eram în ghips - m-a rănit din nou. M-a prins cu toată puterea şi cu toată greutatea, stând deasupra mea şi m-a bătut cu toată puterea şi în alte părţi ale corpului.

Am avut un hematom imens pe coapsa mea, mă sufoca, mă ameninţa că mă sufocă [...] Totul s-a întâmplat pe 10.02.2022. Ataşez poza.

După ce m-am întors de la spital în apartamentul nostru (mi-a scris că mă pot întoarce în siguranţă pentru că trebuie să vorbim despre câinele nostru, că ar trebui dus la veterinar) a avut loc al doilea atac.

M-a lovit din nou în nas şi am început din nou să sângerez. Am reuşit să sun la poliţie, după care am încercat să fac un filmuleţ şi să scriu prietenilor despre cele întâmplate. Ca să nu am timp să spun nimănui mi-a spart de tot telefonul”, a povestit Kristina Kuddus.

Kristina Kuddus spune că a încercat să găsească înţelegere la şefii clubului care Gogrichiani este legitimat, însă aceştia au încercat să acopere cazul:

”Am capturi de ecran cu discuţiile pe care le-am avut cu ofiţerul de presă al lui Baltika, Alexander Strok. El a spus că vor fi luate măsuri şi va pedepsit. Şi nu s-a întâmplat absolut nimic. Mai mult, au interzis discuţiile la echipă despre acest subiect”, a mai spus Kristina Kudds, citată de sports.ru.

viewscnt
Articole similare