Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Frankfurt a oferit 3.000.000 de euro pentru fotbalistul cu un meci în naţionala României. Şi Lazio este pe urmele sale

Frankfurt a oferit 3.000.000 de euro pentru fotbalistul cu un meci în naţionala României. Şi Lazio este pe urmele sale

Fotbal

Comentarii

Nu s-a deschis perioada de ”mercato” în fotbalul european, însă cluburile pregătesc din timp terenul pentru sezonul următor.

Potrivit presei din Italia, fosta câştigătoarea de Europa League, Eintracht Frankfurt, a înaintat o ofertă de trei milioane de euro pentru mijlocaşul Daniel Boloca de la Frosinone, iar discuţiile sunt în toi.

Daniel Boloca, la mare căutare

Daniel Boloca (24 de ani), fotbalist cu un meci în naţionala României, dar care a ales să reprezinte Italia pe mai departe, se află în vizorul mai multor formaţii din Serie A. Printre ele, Torino, Bologna, Sassuolo, Salernitana şi Lazio.

Frosinone a promovat în Serie A la finalul acestui sezon şi nu şi-ar dori neapărată să-l vândă pe fotbalistul născut în Italia, la Chieri, din părinţi români.

Cu toate acestea, presa din Italia anunţă că, în cazul unei oferte de nerefuzat, Frosinone îl va lăsa pe Daniel Boloca să plece de la echipă.

Chiar dacă are o ofertă clară din partea celor de la Eintracht Frankfurt, Frosinone nu se grăbeşte să ia o decizie, fiind convinsă că poate obţine, curând, o ofertă mai bună.

  • 1,4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Daniel Boloca, conform transfermarkt.de.

Daniel Boloca a fost om de bază pentru Frosinone în campania de promovare în Serie A: a bifat 31 de partide şi a marcat două goluri.

Daniel Boloca, supărat pe Edi Iordănescu

Daniel Boloca s-ar fi supărat după ce a fost utilizat doar 10 minute în ”dubla” amicală cu Slovenia şi Moldova, din luna noiembrie a anului trecut, aşa că şi-a anunţat părinţii că nu mai vrea să reprezinte România.

A venit dezamăgit de la ultima acţiune alături de naţionala României, din noiembrie. A fost folosit doar pe final, în primul joc, iar apoi, cu Moldova, a fost uitat bancă. I-am spus şi eu că decât aşa, mai bine lipsă!

Era şi el decis să nu mai vină să joace pentru România. Ar fi vrut să joace şi el măcar o jumătate de oră, ca să arate ce poate. Zicea că mai bine nu-l băga deloc.

Chiar dacă nu-l chema Mancini acum, la acest trial, tot nu mai venea să joace pentru România! Aşa că aşteaptă să fie convocat de Italia”, declara tatăl fotbalistului, Ioan Boloca, pentru gsp.ro, în urmă cu câteva luni.

 

Afla mai multe despre: daniel bolocafrankfurt 

viewscnt
Articole similare