Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fundatia Tiriac organizează turneul de hochei pentru copii "Tiriac Summer Cup", prima competiţie găzduită la Patinoarul Tiriac Arena de la debutul pandemiei

Fundatia Tiriac organizează turneul de hochei pentru copii "Tiriac Summer Cup", prima competiţie găzduită la Patinoarul Tiriac Arena de la debutul pandemieigalerie foto

Hochei pe gheață

Comentarii

In perioada 26-27 iunie, Patinoarul Tiriac Arena gazduieste prima editie a turneului de hochei pentru copii Tiriac Summer Cup, organizat de Fundatia Tiriac, in cadrul caruia vor participa 18 echipe de juniori.

Competitia reprezinta primul turneu oficial derulat la patinoarul Tiriac Arena de la debutul pandemiei. Meciurile vor aduce pe gheata aproape 300 de sportivi la categoriile de varsta U6, U8 si U10, apartinand echipelor de hochei ale cluburilor Steaua Rangers, Triumf Bucuresti, Olimpia Ploiesti, Husky Bucuresti, Dunarea Galati si echipele Fundatiei Tiriac: Allianz-Tiriac (U6 si U10), Dedeman, Skoda si Simona Halep (U6 si U10), ultimele fiind echipe compuse integral din fete.

Sambata, 26 iunie, turneul de hochei Tiriac Summer Cup va debuta cu meciurile disputate de echipele de hochei la categoriile de varsta U6 si U8, care se vor desfasura in intervalul orar 10:00 – 12:45. Ulterior, pe gheata va intra echipa „All Stars”, compusa din reprezentanti de elita ai hocheiului romanesc de alta data, pentru meciuri demonstrative, urmate de festivitatile de premiere care se vor desfasura incepand cu ora 13:10. 

Duminica, 27 iunie, Patinoarul Tiriac Arena va gazdui competitiile la categoria de varsta U10, iar echipele de hochei vor intra pe gheata in intervalul orar 11:00 – 15:20. Incepand cu ora 15:20 vor fi organizate concursuri pentru copiii din echipele de incepatori ale cluburilor participante, iar festivitatile de premiere sunt planificate incepand cu ora 15:30.

”Ne bucuram sa fim din nou gazdele unui turneu dedicat echipelor de hochei pentru copii. Este un eveniment asteptat de toata lumea: jucatori, parinti si antrenori, insa cei mai entuziasmati sunt cei mici pentru ca vor avea din nou posibilitatea sa concureze intre ei si sa se bucure de rodul muncii depuse in ultimul an si jumatate. Echipele Fundatiei Tiriac s-au pregatit foarte mult pentru acest turneu si sunt sigur ca va fi un schimb de experiente interesant si in acelasi timp motivant pentru sportivi. Sunt convins ca toti copiii angrenati in aceste meciuri vor invata lucruri noi si necesare pentru evolutia lor sportiva”, a declarat Eduard Pana, Directorul Sportiv al Fundatiei Tiriac.

Turneul de hochei Tiriac Summer Cup este organizat de Fundatia Tiriac in parteneriat cu Allianz-Tiriac, Skoda si Dedeman.

Siguranta si sanatatea copiilor sunt pe primul loc, iar toate activitatile sportive vor fi organizate in conformitate cu reglementarile in vigoare adoptate de autoritati privind masurile de preventie COVID-19.

Publicul va fi limitat in acest sens la parintii insotitori ai echipelor participante si reprezentanti ai presei, in limita locurilor disponibile conform prevederilor in vigoare.

Patinoarul Tiriac Arena este singurul patinoar din zona Bucuresti-Ilfov dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internationale si in acord cu indicatiile Federatiei Internationale de Hochei. Principalul sau scop este incurajarea practicarii sportului in randul copiilor, tinerilor si sprijinirea echipelor sportive in atingerea celor mai inalte performante.

Detalii despre patinoar pot fi accesate la adresa https://fundatiaiontiriac.ro/proiecte/patinoarul-tiriac-arena/.

Afla mai multe despre: tiriac 

viewscnt
Articole similare