Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Tamaş, bun pentru echipa naţională? Cum a comentat Nae Constantin: ”Atâta timp cât e jucător activ, de ce te-ai retrage?”

Gabi Tamaş, bun pentru echipa naţională? Cum a comentat Nae Constantin: ”Atâta timp cât e jucător activ, de ce te-ai retrage?”

Petrolul

Comentarii

Nae Constantin a fost dezamăgit după eşecul suferit de Petrolul în faţa liderului Farul.

Petrolul Ploieşti a pierdut contra Farului Constanţa, scor 1-3, în etapa a 11-a din Superligă. 

A fost al doilea eşec la rând pentru gruparea prahoveană după cel suferit în runda precedentă în faţa lui FC Hermannstadt (1-2).

La finalul jocului pierdut în faţa liderului din campionat, Nae Constantin s-a arătat supărat pentru erorile defensive ale jucătorilor săi.

Gabi Tamaş, bun pentru echipa naţională? Cum a comentat Nae Constantin

Totodată, antrenorul Petrolului a vorbit şi despre o posibilă convocare a lui Gabi Tamaş la echipa naţională. Fundaşul de 38 de ani a dat golul de onoare al gazdelor.

”Un meci pe care l-am pierdut în prima repriză. Am făcut greşeli pe care nu trebuia să le facem. 

(n.r. despre eliminare) Sunt supărat că nu trebuia să se ajungă unde s-a ajuns. Eu le-am spus că lupta asta cu arbitri este o luptă inegală.

(n.r. despre Tamaş la naţională) Poate Gabi şi după evoluţia de azi că a fost foarte bună şi nu vreau eu să fac propuneri. Avem selecţioner şi ştie el foarte bine. Atâta timp cât e jucător activ, de ce te-ai retrage”, a declarat Nae Constantin, după meci.

Afla mai multe despre: petrolulnae constantintamas 

viewscnt
Articole similare