Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Tamaş, dorit de o rivală din Liga 1! O echipă de tradiţie vrea să îl ”fure” de la Voluntari: ”Orice antrenor l-ar dori”

Gabi Tamaş, dorit de o rivală din Liga 1! O echipă de tradiţie vrea să îl ”fure” de la Voluntari: ”Orice antrenor l-ar dori”

FC Voluntari

Comentarii

În cadrul conferinţei de presă dinaintea duelului cu FC Voluntari, Eugen Trică a recunoscut că ar fi interesat să îl aducă pe Gabi Tamaş la FC U Craiova.

Deşi se află pe final de carieră, Gabi Tamaş este în continuare considerat printre cei mai buni fundaşi centrali din Liga 1.

Ajuns la 38 de ani, apărătorul celor de la Voluntari are o experienţă vastă, atât în ţară, cât şi în afară, reuşind chiar şi 67 de selecţii pentru echipa naţională, în care a marcat trei goluri.

Tamaş îşi enumeră în CV echipe precum Dinamo, FCSB, West Brom, Watford, Galatasaray sau Auxerre, iar fostul internaţional român îşi poate trece o nouă formaţie de tradiţie pe listă.

FC U Craiova ar fi interesată de serviciile veteranului, întrucât Eugen Trică îl consideră un jucător providenţial, chiar şi la vârsta sa înaintată.

În cadrul conferinţei de presă dinaintea meciului cu echipa lui Gabi Tamaş, Voluntari, tehnicianul celor de la FC U a recunoscut că ar fi interesat să îl aducă pe apărător în Bănie.

Gabi Tamaş, dorit de o rivală din Liga 1

Tamaş rămâne acel jucător care tot timpul mi-a plăcut, un fundaş extraordinar, e stâlpul apărării celor de la Voluntari.

Cred că orice antrenor şi l-ar dori pe Tamaş, chiar şi la vârsta lui, pentru că demonstrează la fiecare meci că este unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din ţară”, a declarat Eugen Trică.

Ajuns la 38 de ani, Gabi Tamaş părea să fie dornic să îşi încheie cariera de fotbalist în debutul sezonului, atunci când a devenit unul dintre primii preşedinţi-jucători din istoria fotbalului.

Însă, după începutul modest de sezon al lui FC Voluntari, fundaşul s-a retras din funcţia de conducător şi şi-a concentrat toată atenţie spre gazon.

Odată cu renunţarea la funcţia de preşedinte, Tamaş şi FC Voluntari au reuşit o serie incredibilă, care îi adusese la un moment dat până pe al treilea loc în Liga 1, doar în urma CFR-ului şi FCSB-ului.

Cu puţin peste şase luni rămase din înţelegerea sa cu clubul ilfovean, Tamaş ar putea pleca pe gratis vara viitoare, dacă doreşte să mai joace măcar un an.

Afla mai multe despre: gabi tamaş 

viewscnt
Articole similare