Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Torje se învinuieşte pentru golul încasat târziu de Dinamo în derby: ”Îmi pare rău”. Detalii despre prăbuşirea lui Răuţă

Gabi Torje se învinuieşte pentru golul încasat târziu de Dinamo în derby: ”Îmi pare rău”. Detalii despre prăbuşirea lui Răuţă

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a remizat cu Rapid, în a 13-a etapă a Ligii 1,scor 1-1. Torje deschisese scorul pe final de meci, însă Carnat a egalat în ultimele minute cu o execuţie de geniu.

Primul derby dintre Dinamo şi Rapid după mai bine de şase ani s-a încheiat fără învingătoare. Cele două echipa au remizat 1-1, giuleştenii fiind salvaţi in extremis de Carnat. În urma unui meci dominat de ”câini”, formaţia lui Mihai Iosif scapă basma curată graţie unei super reuşite.

Gabi Torje a purtat banderola pentru Dinamo sâmbătă, după ce l-a înlocuit pe Sorescu pe postul de căpitan. Atacantul ”câinilor” a iniststat că nu este relevant cine poartă banderola şi şi-a cerut scuze pentru rezultate, simţindu-se vinovat la golul giuleştenilor, după ce a pierdut mingea. În plus, Torje a vorbit despre prăbuşirea lui Răuţă, moment ce a amuţit stadionul din Ştefan cel Mare.

Gabi Torje se învinuieşte pentru golul încasat târziu de Dinamo în derby

În a doua repriză, am cedat puţin teren după gol, a fost greu să rezistăm, am făcut greşeli, chiar şi eu la ultima fază! Puteam să dau minge lungă, chiar am vorbit cu Rednic după meci, mi-a explicat ce trebuia să fac. A fost o decizie de moment, îmi pare rău pentru că am muncit mult. 

Din nou o execuţie de generic ne face să nu plecăm fericiţi acasă. Nu contează că am marcat, preferam să fie un autogol şi să batem. Am văzut ce s-a întâmplat cu Răuţă, avea pulsul foarte ridicat, dar este bine acum, îl aşteptăm la antrenamente, este un jucător exponenţial pentru echipa noastră.

Nu contează cine e căpitan, dacă port sau nu banderola. Trebuie să încercăm să salvăm acest club, să adunăm puncte şi să nu avem emoţii pe finalul campionatului. Sunt restricţii, jucăm derby cu 4 mii de fani pentru că nu avem un stadion mare, dar fanii ne-au susţinut din primul până în ultimul minut”, a declarat Gabi Torje.

Afla mai multe despre: dinamodinamo rapidliga 1gabi torje 

viewscnt
Articole similare