Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabriel Bodescu a cerut să intre în direct la TV şi a negat acuzaţiile familiei Mititelu: ”Luaţi în calcul demisia mea dacă vine cu dovezi” | EXCLUSIV

Gabriel Bodescu a cerut să intre în direct la TV şi a negat acuzaţiile familiei Mititelu: ”Luaţi în calcul demisia mea dacă vine cu dovezi” | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

Secretarul general al FRF, Gabriel Bodescu, a fost ţinta lui Adrian Mititelu junior. Fiul patronului de la U Craiova 1948 a lansat acuzaţii dure, pe care susţine că le va prezenta Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Meciul dintre CFR Cluj şi FC U Craiova s-a disputat joi seară, în cadrul barajului pentru Conference League, iar ardelenii au învins cu scorul de 1-0, după golul marcat de către Kolinger, în prelungiri, în minutul 97. Oltenii au jucat cu un om în minus din minutul 68, iar cel de-al doilea cartonaş roşu a venit în minutul 105+1.

După meci, Adrian Mititelu Jr. a venit cu acuzaţii dure la adresa lui Gabriel Bodescu!

Prima reacţie a lui Gabriel Bodescu după acuzaţiile familiei Mititelu: ”Luaţi în calcul demisia mea dacă vine cu dovezi” | EXCLUSIV

Conform fiului afaceristului care controlează U Craiova 1948, Gabriel Bodescu i-ar fi transmis că ar putea avea arbitraje favorabile, că Marcel Puşcaş ar trebui demis din funcţia de preşedinte şi că Gigi Becali este pe lista celor vânaţi. Toate aceste acuzaţii Adrian Mititelu junior le va prezenta în faţa DNA. 

Adrian Mititelu Jr. a oferit detalii, în direct, la Orange Sport. Moment în care a intervenit şi Gabriel Bodescu pentru a nega cele spuse de olteni. 

”Doresc să fac câteva precizări. În urma jocului celor de la Craiova, s-a afirmat că arbitrul a fost la ordinele mele sa oprească jocul, s-a declansat o ancheta. Nu ştiu dacă sunteţi al curent, dar acum 3 săptămâni s-a dovedit că nu există niciun element de cele spuse de la Mititelu şi faţă de ce a declarat şi atunci.

La fel şi acum. L-am încurajat orice dovezi clare au să le pună la dispoziţia organelor de cercetare penală, nu am probleme în acest sens şi rămân surprins că după ce ai fost obiectul unei anchete şi ai fost sancţionat pentru faptul că nu ai dovedit ce ai spus, au fost doar vorbe în vânt, nu înţeleg de ce dacă avea dovezi de ce nu a mers mai departe? Eu nu pot să fac alte demersuri pentru ca eu fiind in fenomen mă supun. 

Domnul preşedinte poate să tot ce consideră el. Dacă pana acum nu avem niciun răspuns, sancţionat de către o comisie la adresa mea sau relaţiilor mele. Dar nu pot sa înţeleg ce relaţii pot să am eu cu domnul Cătălin Popa. În afara de faptul ca asigur toate condiţiile pentru buna pregătire a arbitrilor VAR nu am nici cea mă mică implicare! 

Cred că răspunsul a fost dat de acea persoană. Niciodată acest lucru. (ati avut putere sa se valideze golul lui Sidibe?) Sincer chiar mă pufneste rasul. Dacă cineva poate să facă aceasta dovadă că eu am sunat luaţi în calcul demisia mea din acest moment”, a mărturisit Bodescu, în direct, la Orange Sport. 

Panduru îl încurajează pe Adrian Mititelu să treacă la fapte împotriva lui Gabriel Bodescu: ”Du-te la DNA cu dovezi” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: gabriel bodescuadrian mititeluu craiova 1948liga 1 

viewscnt
Articole similare