Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gafă uriaşă făcută de Ajax după ce l-a achiziţionat pe Sebastien Haller pentru 22.5 milioane de euro de la West Ham

Gafă uriaşă făcută de Ajax după ce l-a achiziţionat pe Sebastien Haller pentru 22.5 milioane de euro de la West Ham

Fotbal

Comentarii

Hallen a fost adus în 2019 la West Ham de la Eintracht Frankfurt pentru 50 de milioane de euro şi a fost vândut pentru jumătate din această suma la Ajax.

Ajax Amsterdam a realizat cel mai scump transfer din istoria clubului după aducerea francezului Sebastien Hallen de la West Ham United pentru suma de 22.5 milioane de euro.

Acesta nu va putea juca în Europa League pentru olandezi în acest sezon pentru că oficialii clubului au uitat să îl treacă pe lista trimisă la UEFA. Hallen nu va putea să joace în partida pe care Ajax o are de disputat în şaisprezecimile Europa League în faţa francezilor de la Lille.

"Este adevărat, Haller nu apare pe listă. Discutăm cu UEFA şi cu federaţia de la noi să aflăm unde şi cum am greşit", a fost comunicatul clubului olandez.

Sebastien Hallen este cotat în acest moment la 30 de milioane de euro, conform transfermarkt.com. West Ham a rămas în pierdere după transferul acestuia la Ajax. Hallen a fost adus în 2019 la West Ham de la Eintracht Frankfurt pentru 50 de milioane de euro şi a fost vândut pentru jumătate din această suma la Ajax.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: ajax 

viewscnt
Articole similare