adplus-dvertising
You are here:

Galatasaray, fără Moruţan! Transferul în liga a doua a fost anunţat de turci. Cum s-a ajuns la această decizie

Galatasaray, fără Moruţan! Transferul în liga a doua a fost anunţat de turci. Cum s-a ajuns la această decizie

Stranieri

Comentarii

Noul antrenor al lui Galatasaray, Okan Buruk, conturează lotul cu care vrea să dea uitării ultimul sezon slab al clubului din Istanbul, iar echipa are putea rămâne fără jucătorii români. Dacă Alexandru Cicâldău e dorit în Italia, Olimpiu Moruţan ar putea schimba echipa din Turcia.

Unde ar putea ajunge Olimpiu Moruţan. Galatasaray îl poate împrumuta în Turcia

Primul sezon al celor doi tricolori de la Galatasaray s-a terminat dezamăgitor. Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan au jucat în nota echipei, care a fost măcinată de problemele interne ale conducerii şi pusă sub presiune de rezultatele slabe. 

Românii au fost criticaţi în mai multe rânduri, dar Galatasaray este atentă la cum gestionează situaţia lor, în condiţiile în care a plătit aproximativ 10 milioane de euro pentru venirea lor din Liga 1. 

Jurnaliştii turci susţin că o echipă importantă din Serie A, Fiorentina, insistă pentru transferul lui Alexandru Cicâldău, dar şi Olimpiu Moruţan ar începe noul sezon în tricoul altei echipei. 

Cu doar trei goluri şi trei pase decisive, fostul mijlocaş al FCSB poate fi cedat sub formă de împrumut, pentru a se acomoda cu fotbalul din Turcia. 

Cumhuriyet.com.tr anunţă că viitorul lui Moruţan poate fi la o altă echipă din Turcia, fie în prima ligă sau în a doua. 

Internaţionalul român este sub contract cu Galatasaray până în iunie 2026 şi clubul din Istanbul este pregătit să ia o decizie importantă în această vară. 

"Pe de o altă parte, împrumutul lui Oimpiu Moruţan, care nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, este de actualitate. 

Fotbalistul de 23 de ani poate fi trimis în Super Lig (n.r. - în prima ligă) sau în TFF 1. Lig (n.r. - liga secundă) pentru a fi monitorizat", a anunţat sursa citată. 

În ultima perioadă, s-a zvonit că Olimpiu Moruţan se află în vizorul echipei elene, care ar fi dornică să îl scape de coşmarul de la Galata.

Jurnaliştii străini au indicat PAOK-ul lui Răzvan Lucescu despre destinaţia din această vară, iar antrenorul român a reacţionat. 

”Nu există... uite discuţia. Am avut o şedinţă cu întreg boardul, cu patronul, s-a schiţat o strategie, erau jucători în vârstă sau la final de contract.

Împreună, cu toţii, am făcut strategia, nu întotdeauna sunt cel mai fericite, dar trebuie respectate şi condiţiile clubului.

Directorul sportiv e responsabil cu transferurile, ştie ce vreau, ce nevoi am, filozofia noastră şi îmi propune jucători.

 

Luăm decizia împreună, dar el e vioara întâi în perioada transferurilor”, a declarat Răzvan Lucescu, pentru Orange Sport.

viewscnt
Articole similare