Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Garita, atenţionat de antrenorul Schumacher: ”Trebuie să asculte indicaţiile. A venit aici plătit să joace”. Croitoru, prezent la meci din tribună

Garita, atenţionat de antrenorul Schumacher: ”Trebuie să asculte indicaţiile. A venit aici plătit să joace”. Croitoru, prezent la meci din tribună

FC Argeș

Comentarii

Constantin Schumacher (46 de ani) a tras concluziile după remiza dintre FC Argeş şi Chindia Târgovişte, din prima etapă a Superligii în 2023. Antrenorul a avut un mesaj categoric pentru golgheterul Arnold Garita şi a lăudat atitudinea jucătorilor din repriza a doua.

Chindia a încheiat la egalitate, scor 1-1, pe teren propriu, în compania echipei FC Argeş, în etapa a 22-a a Superligii.

Pentru Chindia a marcat Neguţ '42, iar pentru FC Argeş a înscris Garita '55.

Garita, atenţionat de antrenorul Schumacher: ”Trebuie să asculte indicaţiile. A venit aici plătit să joace”. Croitoru a asistat la meci din tribună

Marius Croitoru, cel care se ocupă de pregătirea echipei argeşene, nu a putut sta pe margine şi să dea indicaţii, ci a fost nevoit să urmărească partida din tribună, după ce a fost suspendat şi amendat de Comisia de Disciplină a FRF, în urma unei reclamaţii făcute de Şcoala Federală de Antrenori.

Astfel, cel care a fost responsabil cu destinele echipei în acest meci a fost Constantin Schumacher, antrenorul din acte, care a apărut şi la finalul meciului, pentru flash-interviu.

Acesta a fost mulţumit de atitudinea jucătorilor în repriza a doua şi i-a atras atenţia lui Arnold Garita, care a avut o ieşire nervoasă.

”Nu este jocul pe care îl aşteptam, am scos un punct norocos. Echipa a jucat foarte slab, nu ne aşteptam. Punctul scos azi ne ajută să arătăm în continuare ca o echipă adevărată, dar trebuie să ne schimbăm jocul.

Felicit jucătorii că în a doua repriză au înţeles anumite lucruri. Au avut încredere, le-am explicat că pot mai mult. A doua repriză a fost diferită. În prima, nici măcar nu am ajuns la poartă.

Sunt jucători noi care trebuie să înţeleagă că fotbalul românesc nu este atât de slab cum cred ei şi trebuie să lupte din prima secundă până când fluieră arbitrul.

Şi noi suntem nervoşi. Garita trebuie să asculte indicaţiile, nu trebuie să fie nervos, să dea din mână, pentru că asta e meseria lui. A venit aici plătit să joace, îl felicit că a înţeles, a alergat mult mai mult în repriza a doua.

Are şi el momentele lui, toată lumea aşteaptă multe de la el. Este jucătorul pe care ne vom baza şi va fi din ce în ce mai bun”, a declarat Schumacher, după meci.

Afla mai multe despre: argesgarita 

viewscnt
Articole similare