Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Gata, l-am luat". Mihai Stoica, şocat când a primit vestea de la Gigi Becali! Luat prin surprindere, a reacţionat: "Pe cine? Să fie într-un ceas bun!" | EXCLUSIV

"Gata, l-am luat". Mihai Stoica, şocat când a primit vestea de la Gigi Becali! Luat prin surprindere, a reacţionat: "Pe cine? Să fie într-un ceas bun!" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a scos la iveală detalii despre transferul lui Dorin Rotariu (28 de ani) la FCSB, liber de contract. Acesta a dezvăluit că a fost luat prin surprindere de vestea venirii lui Rotariu, care a semnat, marţi, cu echipa "roş-albastră".

Transferul lui Dorin Rotariu la FCSB l-a luat prin surprindere pe Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al echipei din Berceni. Gigi Becali, patronul echipei, i-a dat vestea cea mare imediat după ce a acontat serviciile lui Dorin Rotariu, iar MM a dat binecuvântarea, surprins.

Gigi Becali a mutat prin surprindere cu transferul lui Dorin Rotariu la FCSB. Mihai Stoica: "Pe cine? Să fie într-un ceas bun!"

Mihai Stoica a vorbit la Orange Sport despre venirea lui Dorin Rotariu la FCSB, transfer oficializat marţi, 10 octombrie, după negocieri-fulger. Omul din conducerea "roş-albaştrilor" a dezvăluit că a fost luat prind surprindere de vestea pe care i-a dat-o Gigi Becali.

Stoica a spus că Gigi Becali s-a ocupat de negocieri, însă a dezvăluit că omul de afaceri l-a mandatat în urmă cu ceva timp să obţină date despre Dorin Rotariu.

"A fost blitz, discuta mai de mult Gigi, mi-a spus să aflu date despre el. După care a dispărut subiectul. Luni mi-a zis 'Gata, l-am luat'. 'Pe cine?'. 'Pe Rotariu'. 'E bine, să fie într-un ceas bun.' A mai fost o discuţie anul trecut, când i-am trimis mesaj şi n-a răspuns. După aia a răspuns. S-a făcut, azi a fost la primul antrenament", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

FCSB a oficializat, marţi, transferul lui Dorin Rotariu, care a semnat pe un an cu un salariu foarte bun, 20.000 de euro pe lună. El va purta numărul 29 la echipa "roş-albastră", după ce a acceptat să "trădeze", având în CV Dinamo, echipă de unde s-a lansat în fotbalul mare.

Afla mai multe despre: mihai stoicagigi becalidorin rotariu fcsbdorin rotariu transfer fcsbfcsb transfer dorin rotariu 

viewscnt
Articole similare