Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transferul lui Rotariu la FCSB l-a trezit la realitate. Panduru a distrus fotbalul românesc în doar câteva cuvinte: "Cum să te baţi cu ăia? Sunt prea buni"

Transferul lui Rotariu la FCSB l-a trezit la realitate. Panduru a distrus fotbalul românesc în doar câteva cuvinte: "Cum să te baţi cu ăia? Sunt prea buni"

FCSB

Comentarii

Dorin Rotariu a semnat cu FCSB, din postura de jucător liber de contract. Cum fotbalistul în vârstă de 28 de ani a evoluat ani buni în fotbalul belgian, Basarab Panduru a oferit un moment de sinceritate şi a declarat că nu crede că fotbaliştii români au vreo şansă de a se impune la echipele din Belgia.

Dorin Rotariu a fost cumpărat, în ianuarie 2017, cu 2,2 de milioane de euro, de la Dinamo, de Club Brugge. Fotbalistul român n-a reuşit să se impună şi a bifat doar un gol şi trei pase decisive în cele opt meciuri jucate pentru Brugge.

În rest, Rotariu a fost împrumutat la alte echipe din Belgia sau din Olanda, precum Mouscron sau AZ Alkmaar, urmând ca în iarna lui 2019 să se despartă definitiv de Club Brugge.

Astfel, nereuşita lui Rotariu din Belgia l-a determinat pe Basarab Panduru să vorbească sincer despre nivelul din campionatul României.

"Pentru Rotariu, Brugge e FC Barcelona, aşa cum pentru altul Barcelona e Barcelona, aşa şi pentru Rotariu, Brugge e Barcelona. E uşor să joci la Brugge? Zi-mi un nume care pleacă acum şi e titular la Brugge.

Cu cine te baţi acolo? Era Noa Lang acolo, a plecat la PSV, te băteai cu ăla? Ce să te baţi cu ăla? Eu cred că nu e uşor. Eu nu cred că un jucător din campionatul României, de la o echipă de pe locul 5, 7, 8, cât vrei tu, poate merge să joace acum la Brugge. Nu cred că poţi, nici la Anderlecht, sunt jucători prea buni acolo.

Am văzut şi la Gent nişte jucători prin atac care dau câte 20 de goluri în fiecare sezon, te duci acolo şi te baţi cu ei. Cum să te baţi cu ei?" , a declarat Basarab Panduru pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: pandururotariufcsb 

viewscnt
Articole similare