Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gennaro Gattuso, back in business! Fostul campion mondial revine în antrenorat. Va pregăti un club uriaş

Gennaro Gattuso, back in business! Fostul campion mondial revine în antrenorat. Va pregăti un club uriaş

Ligue 1

Comentarii

Gennaro Gattuso este punctul de a deveni noul antrenor al lui Olympique Marseille. Fostul mare mijlocaş al lui AC Milan îi va lua locul ibericului Marcelino, demis după startul slab de campionat, culimat de ratarea calificării în grupele Champions League.

Astfel, italianul va reveni în antrenorat după mandatul eşuat de pe banca Valenciei. ”Rino” i-a pregătit pe ”lilieci” pentru jumătate de an, din iulie 2022 până în ianuarie 2023, însă a fost demis după ce a înregistrat doar şapte victorii în 22 de partide. Conform jurnalistului italian Fabrizio Romano, Gattuso s-a înţeles cu oficialii lui OM şi va ajunge în Franţa în decursul acestei zile pentru a semna contractul.

Gennaro Gattuso le-a mai pregătit pe Sion, Palermo, Creta, Pisa, AC Milan, Napoli şi Valencia.

Ligue 1 va avea parte de un derby aparte!

Derby-ul dintre Olympique Marseille şi Olympique Lyon este unul dintre cele mai importante meciuri din campionatul Franţei. Gattuso va da piept cu Fabio Grosso, fostul său coechipier de la Mondialul din 2006, în care Italia s-a încoronat regina lumii pentru a patra oară. Grosso a preluat banca tehnică a lui OL în urmă cu o sătpămână, după ce la începutul verii a decis să renunţe, în mod surprinzător, la postul de antrenor principal al lui Frosinone, echipă cu care a promovat în Serie A.

Duelul dintre Marseille şi Lyon este programat la sfârşitul lunii octombrie.

 

Afla mai multe despre: olympique marseillegennaro gattusomarcelino 

viewscnt
Articole similare