Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Cosac dezvăluie ce i-a spus Simona Halep, în privat, despre cazul de dopaj: "Cu mâna pe inimă" | EXCLUSIV

George Cosac dezvăluie ce i-a spus Simona Halep, în privat, despre cazul de dopaj: "Cu mâna pe inimă" | EXCLUSIV

Simona Halep

Comentarii

George Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, a reacţionat pentru Orangsport.ro după ce TAS i-a redus suspendarea Simonei Halep (32 de ani) de la 4 ani la 9 luni. Oficialul FRT a dezvăluit ce i-a spus Simona, în privat, după izbucnirea cazului de dopaj.

Marţi, 5 martie, TAS a anunţat oficial reducerea suspendării Simonei Halep de la 4 ani la 9 luni, în urma apelului pe care l-a făcut la tribunalul elveţian. Fostul lider mondial a fost sinceră, într-o discuţie cu George Cosac, după ce a ieşit la iveală testul doping picat de Simona la US Open 2022.

Ce i-a spus Simona Halep lui George Cosac, în privat: "Nu am luat nicio substanţă care să-mi îmbunătăţească performanţele"

Cosac a dezvăluit că Simona Halep i-a spus, într-o discuţie privată, "cu mâna pe inimă" că nu a îngurgitat nicio substanţă care să-i îmbunătăţească performanţele sportive. Roxadustat este substanţa care a fost depistată în probele prelevate de la Simona Halep la ediţia din 2022 a turneului nord-american.

"De când a fost suspendată, într-o discuţie cu ea mi-a spus: 'George, îţi spun cu mâna pe inimă că nu am luat nicio substanţă care să îmi îmbunătăţească peformanţele'", a declarat George Cosac, pentru OrangeSport.ro, care a mai spus apoi că n-a mai vorbit cu Simona în ultimele luni.

În toamna lui 2022, Simona Halep a primit vestea că a fost depistată pozitiv, la US Open: "Nu am vorbit cu ea de 9 luni, un an. Mai mult ca sigur nu a avut starea necesară de a vorbi pe subiect", a mai spus George Cosac, preşedintele FRT, pentru OrangeSport.ro.

Ultimul meci oficial jucat de Simona Halep datează din 29 august 2022, când a fost învinsă de Daria Snigur în primul tur la US Open.

Afla mai multe despre: simona halep dopajsimona halep verdict tasgeorge cosac reactie simona halepgeorge cosac discutie simona halep 

viewscnt
Articole similare