Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Puşcaş pleacă de la Genoa, dar rămâne în Italia! Atacantul român, chemat să salveze o echipă din Serie B

George Puşcaş pleacă de la Genoa, dar rămâne în Italia! Atacantul român, chemat să salveze o echipă din Serie B
Comentarii

George Puşcaş are contract cu Genoa până în 2026, însă ar putea pleca încă din această iarnă de la echipa lui Alberto Gilardino. Cu toate acestea, ”Puşki” ar putea juca în continuare în Italia.

Atacantul naţionalei României nu traversează deloc o formă bună şi i-a exasperat pe fanii ”Grifonului” cu ratările sale din ultimele meciuri. În şase meciuri, Puşcaş nu a marcat niciun gol, iar minutele sale pe gazon se vor împuţina în momentul în care Mateo Retegui va reveni după accidentare.

Puşcaş ar putea reveni în Serie B, dar nu la o echipă de top!

Conform publlicaţiei italiene Tuttomercatoweb, George Puşcaş este dorit de Spezia, echipă care riscă să retrogradeze pentru al doilea an consecutiv, după ce în sezonul trecut ”a picat” dramatic” din Serie A, în urma unui baraj cu Hellas Verona. ”Vulturii” sunt pe locul 18 în Serie B şi au al doilea cel mai slab atac, după FeralpiSalo şi Brescia.

Potrivit sursei citate, Luca D'Angelo, antrenorul Speziei, insistă pentru transferul lui Puşcaş. Cei doi au mai lucrat la Pisa, echipă la care atacantul român a a bifat un sezon excelent, în care a marcat opt goluri în 22 de meciuri.

În vârstă de 27 de ani, George Puşcaş este cotat de Transfermarkt la 2.500.000 de euro.

Afla mai multe despre: speziaserie bgeorge puşcaş 

viewscnt
Articole similare