Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi a câştigat titlul cu Farul, dar este dispus să plece: ”De ce nu?”. Ce s-ar întâmpla cu proiectul de la Constanţa

Gică Hagi a câştigat titlul cu Farul, dar este dispus să plece: ”De ce nu?”. Ce s-ar întâmpla cu proiectul de la Constanţa

Fotbal

Comentarii

Gică Hagi (58 de ani) a cucerit al doilea titlu din cariera de antrenor, primul cu Farul Constanţa, însă nu ar spune ”nu” unei noi aventuri în străinătate, dacă propunerea este una pe măsura ambiţiilor sale.

În cariera sa de antrenor, Gică Hagi a avut doar două experienţă în străinătate, ambele în Turcia.

Prima la Bursaspor, în sezonul 2003/2004, iar cea de-a doua la Galatasaray, în sezonul 2004/2005.

Gică Hagi e pregătit pentru o nouă provocare!

Aşadar, au trecut 18 ani de la ultima ieşire a ”Regelui” în străinătate, timp pe care l-a investit în proiectul său de la Ovidiu, care, cât de curând va cunoaşte o amploare impresionantă.

Gică Hagi este pregătit să accepte o plecare în străinătate, însă nu în orice condiţii: vrea să ajungă la un club cu pretenţii de cupe europene, unde să aibă toate condiţiile pentru a-şi implementa filozofia.

Acesta nu pare deloc îngrijorat de situaţia proiectului de la Constanţa în cazul în care va pleca, deoarece are încredere în oamenii de care s-a înconjurat.

”(n.r. - Dacă apare o ofertă foarte bună pentru tine din străinătate, o iei în considerare?) Dacă vine o ofertă foarte tentantă şi foarte bună şi la un nivel care mă face să aspir să câştig în Europa sau în lume, de ce nu? Aspir la ce-i mai bine la ce-i mai mult. Aşa e logica în toate.

(n.r. - Şi Farul cui îi rămâne?) Sunt antrenori foarte mulţi în lume, aşa că Farul nu stă doar într-un antrenor, pentru că nimic nu e etern. (...) Mâine poate să facă şi altul la fel, mai bine ca mine.

Deci Farul are un proiect. Lumea trebuie să ştie că noi avem un proiect, pe care vrem să-l ducem la un alt nivel la în fiecare an, să progresăm şi să fie pentru totdeauna”, a declarat Gică Hagi, conform stirileprotv.ro.

Afla mai multe despre: gica hagibursasporgalatasaray 

viewscnt
Articole similare