Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, după Farul - Oţelul 1-1: ”Am pierdut două puncte. Căutăm explicaţii”

Gică Hagi, după Farul - Oţelul 1-1: ”Am pierdut două puncte. Căutăm explicaţii”

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa a terminat la egalitate, scor 1-1, la Ovidiu, duelul cu Oţelul Galaţi, într-o partidă din etapa a 27-a din Superligă.

Farul a deschis scorul în minutul 31, prin Constantin Budescu - dintr-o lovitură de la 11 metri, însă Oţelul a egalat prin portughezul Frederic Maciel - cu un gol superb - în minutul 67.

În urma acestui rezultat, Farul rămâne pe locul 4, cu 41 de puncte, în timp ce Oţelul se menţine pe locul 11, cu 32 de puncte.

Gică Hagi: ”Atâta putem. Trebuie să revenim la origini”

Managerul tehnic al celor de la Farul, Gică Hagi, nu are nicio explicaţie concretă pentru jocul slab practicat de către colegii săi, mai ales pe propriul teren, unde anul trecut ”marinarii” spulberau totul.

În schimb, Gică Hagi l-a felicitat pe omologul său de la Galaţi, Dorinel Munteanu, pentru modul în care a pregătit partida de la Ovidiu.

Atât putem! Nu ştim să speculăm momentele bune pe care le avem. Trebuie să ştii să joci şi când eşti în avantaj. Dacă în alte meciuri cei intraţi de pe bancă au adus un plus, astăzi nu s-au văzut. Unii gândeau ceva, alţii altceva. Am pierdut două puncte importante.

Oţelul a arătat foarte bine, felicitările mele. Au jucat din minutul 1 până în minutul 90 la aceeaşi intensitate, cu acelaşi ritm. Bravo lui Dorinel, felicitările mele. Problema noastră este că trebuie să revenim la origini, cum am fost anul trecut. Să fim în deplasare ca acasă. Nici nu ştiu, vom vedea. Urmează o săptămână grea. Vom vedea.

Nu am ce să comentez în momentul de faţă. Vedem de mâine înainte. Căutăm explicaţii, chiar nu ştiu”, a declarat Gică Hagi, la finalul partidei.

Afla mai multe despre: gica hagifarul-otelulbudescumaciel 

viewscnt
Articole similare