Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi îşi toarnă cenuşă în cap după campania de achiziţii din vară: ”Unii sunt plecaţi. Cu alţii nu ştiu dacă mă văd la anul”

Gică Hagi îşi toarnă cenuşă în cap după campania de achiziţii din vară: ”Unii sunt plecaţi. Cu alţii nu ştiu dacă mă văd la anul”

Fotbal

Comentarii

Managerul tehnic al Farului Constanţa, Gică Hagi (58 de ani), recunoaşte că nu a avut parte de cea mai bună campanie de transferuri în vară, privind strict cifrele jucătorilor aduşi.

În vară, Farul Constanţa a abordat pentru prima dată în istoria acestui brand o campania de achiziţii din postura de campioană a României.

Din păcate, prea puţini jucători s-au ridicat la nivelul aşteptat de Gică Hagi. Unii au plecat deja, iar alţii o vor face curând. Nu vor rămâne decât cei care şi-au câştigat pe teren acest drept.

Gică Hagi a recunoscut: ”Nu e uşor! E groasă”

Miercuri seară, la conferinţa de presă de după meciul cu Rapid, încheiat la egalitate, 0-0, Gică Hagi a declarat că nu a avut norocul din vara lui 2022/2023, când a adus exact jucătorii de care avea nevoie pentru a face performanţă.

Mai exact, a adus 12 jucători, iar dintre aceştia doar doi au reuşit să-şi câştige locul în primul ”11” al Farului.

  • Jucători care au confirmat: Ionuţ Vînă, Constantin Budescu.
     
  • Jucători de la care încă se aşteaptă: Narek Grigoryan, Marco Borgnino, Rivaldinho, Damien Dussaut, Diogo Queiros şi Gustavo Costa.
     
  • Jucători care au dezamăgit: Nicolae Carnat, Fabio Vianna, Zorhan Bassong, Amine Benchaib
  • *Primii trei au părăsit echipa. Ultimul e accidentat.

E noroc să semnezi jucători pe care i-am semnat anul trecut şi au dat randament. Anul acesta, vreo 5-6 dintre ei, dacă vă uitaţi pe statistici, au cam lipsit. Au cam stat pe bară. Unii accidentaţi, alţii plecaţi, cu alţii nu ştiu dacă mă văd la anul.

Dar dacă e Hagi pe bancă, găseşte soluţii imediat. O face super. Nu, e groasă! Nu e uşor. Nu, dacă sunt eu pe bancă, se rezolvă totul. Nu. Eu planific, iar jucătorul face diferenţa”, a declarat Gică Hagi, după meciul cu Rapid.

Cumva, Gică Hagi a repetat povestea din vara lui 2017, când reuşea să câştige titlul cu Viitorul Constanţa. Şi atunci a decis să aducă foarte mulţi jucători, însă prea puţini au reuşit să confirme.

  • Au confirmat: Ianis Hagi, Eric, Bradley de Nooijer, Valentin Cojocaru.
     
  • Au dezamăgit: Mihai Voduţ, Mailson Lima, Robert Răducanu, Ovidiu Herea, Marius Constantin, Andrei Dumitraş, Răzvan Horj.

Afla mai multe despre: gica hagifarul-rapidtransferuri 

viewscnt
Articole similare