Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, laude pentru Edi Iordănescu după calificarea României: ”Mai bine de atâta nu se putea! Să terminăm neînvinşi şi cu o victorie acasă”

Gică Hagi, laude pentru Edi Iordănescu după calificarea României: ”Mai bine de atâta nu se putea! Să terminăm neînvinşi şi cu o victorie acasă”

Echipa națională

Comentarii

Gică Hagi (58 de ani) a fost şi el prezent pe Arena Naţională la meciul dintre România şi Elveţia, la finalul căruia a tras concluziile.

România a învins-o pe Elveţia, pe Arena Naţională, scor 1-0, în ultima etapă din preliminariile EURO 204.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Denis Alibec (50). Peste 50.000 de fani au sărbători în tribunele celui mai mare stadion din ţară.

Cu acest rezultat, tricolorii s-au calificat la turneul final din Germania de pe primul loc şi neînvinşi.

”Tot ce s-a întâmplat în America a fost să lăsăm loc de bună ziua, să vină altă generaţie şi să ne depăşească”

La finalul meciului, Gică Hagi a fost de părere că selecţionerul Edi Iordănescu are toate meritele pentru creşterea acestei echipe a României şi că, indiferent de rezultatele de la Euro, jucătorii au şansa să devină mai buni.

”Mai bine de atâta nu se putea! Să terminăm neînvinşi şi cu o victorie acasă. La meciul din Ungaria a fost presiunea mai mare. Acum a fost un meci pe care trebuia să îl gestioneze bine. Suntem fericiţi cu toţii, fiecare român aştepta această calificare.

Mergem acolo să îi susţinem, există un grup foarte bun. Edi l-a format, e meritul lui! Felicitările mele, să o ţină tot aşa. Marea provocare vine de acum încolo.

Tot ce s-a întâmplat în America a fost să lăsăm loc de bună ziua, să vină altă generaţie şi să ne depăşească. Asta trebuie să fie ambiţia lor cea mare, să depăşească performanţa noastră.

Să sperăm că la Euro o să treacă de grupă, să se ducă mai departe. Dar chiar dacă nu se va întâmpla acest lucru, ei vor căpăta experienţă şi vor fi jucători mai buni”, a declarat Hagi, după meci.

Afla mai multe despre: echipa nationalaromaniagica hagiedi iordanescueuro 2024 

viewscnt
Articole similare