Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stanciu, discurs de-ţi dau lacrimile: ”Cea mai mare realizare din carierele noastre. Sper să se bucure toţi românii”. Alibec: ”Acesta este visul oricăriu fotbalist”

Stanciu, discurs de-ţi dau lacrimile: ”Cea mai mare realizare din carierele noastre. Sper să se bucure toţi românii”. Alibec: ”Acesta este visul oricăriu fotbalist”

Echipa națională

Comentarii

Jucătorii României, căpitanul Nicolae Stanciu (30 de ani) şi marcatorul Denis Alibec (32 de ani), au tras concluziile după victoria cu Elveţia şi calificarea la EURO 2024.

România a învins-o pe Elveţia, pe Arena Naţională, scor 1-0, în ultima etapă din preliminariile EURO 204.

Cu acest rezultat, tricolorii s-au calificat la turneul final din Germania de pe primul loc şi neînvinşi.

 ”Avem o ţară minunată. Suntem foarte buni în multe domenii, avem cu ce să ne mândrim”

La finalul meciului, Nicolae Stanciu a fost în al nouălea cer după această performanţă şi a transmis că ea reprezintă cea mai mare realizare din carierele tricolorilor.

”Pentru mine sau cred că pot vorbi în numele tuturor colegilor, este cea mai mare realizare din carierele noastre. Depăşeşte orice lucru.

Să fim calificaţi cu 50.000 de oameni sunt senzaţii unice pe care e greu să le explici în cuvinte. Ne bucurăm şi noi, sper să se bucure toţi românii.

Au fost nişte ani greu şi pentru noi, şi pentru ei, neavând rezultate. Sunt sigur că după această calificare nu vor trebui să mai aştepte atât de mult pentru o nouă calificare.

Pentru mine, să îmbrac acest tricou, să port şi banderola şi să joci în ţara ta pe un stadion arhiplin… e totul. Nu se compară cu trofee. E maximum!

Cred că asemenea bucurie nu voi mai simţi foarte mult timp. Toţi suntem dornici să facem un EURO de neuitat, aşteptăm cât mai mulţi români în Germania.

Sunt sigur că o să fie foarte mulţi fani în tribună, încrederea e foarte mare. Suntem un grup matur, ştim să rămânem pe picioarele pe pământ şi nu ne hazardăm. Sunt sigur că naţionala va arăta mult mai bine.

Suntem români, nu ar trebui să sărbătorim doar pe 1 decembrie. Avem o ţară minunată, cu oameni minunaţi. Suntem foarte buni în multe domenii, avem cu ce să ne mândrim”, a declarat Stanciu, conform Antena 1.

”Cel mai frumos moment din viaţa mea”

De asemenea, Denis Alibec a afirmat că a trăit cel mai frumos moment din viaţa sa, când a marcat unicul gol al meciului României cu Elveţia.

"Este cel mai frumos moment din viaţa mea. Să marchez în  faţa a 50.000 de români, acesta este visul oricăriu fotbalist. Le promitem că la Euro vom face o figură şi mai frumoasă", a precizat Alibec.

Golul l-a dedicat familiei, prietenilor, dar mai ales lui şi a punctat că Edi Iordănescu a reuşit să facă o familie la echipa naţională.

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationalaeuro 2024nicolae stanciudenis alibec 

viewscnt
Articole similare