Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi le ia apărarea lui Alibec şi Munteanu, după victoria cu FCSB: ”Ei nu au avut probleme, alţii au avut probleme cu ei”

Gică Hagi le ia apărarea lui Alibec şi Munteanu, după victoria cu FCSB: ”Ei nu au avut probleme, alţii au avut probleme cu ei”

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi a tras concluziile după victoria obţinută de Farul în faţa FCSB-ului, în urma unui meci în care Louis Munteanu şi Denis Alibec au avut evoluţii consistente.

Farul Constanţa a învins-o miercuri seara pe FCSB, scor 3-1, într-un meci contând pentru etapa a opta din Superligă.

Cu acestă victorie, formaţia de la malul mării revine pe primul loc în clasament.

Gică Hagi le ia apărarea lui Alibec şi Munteanu, după ce Farul a revenit pe primul loc

Gică Hagi, antrenorul echipei Farul Constanţa, a fost mulţumit de echipa sa, după ce a obţinut şase puncte din duelurile cu campioana şi vicecampioana României din sezonul trecut, respectiv echipele româneşti prezente în grupele Conference League.

”O săptămână europeană, jucăm numai cu echipe din Europa, un challenge important pentru noi, dovedim că avem un lot bun. Ultimul punct din manualul meu de succes e punctul patru, mentalitatea.

Meciul a fost dificil din toate punctele de vedere, mai mult decât cu CFR, pentru că FCSB este o echipă mai tehnică. Jucătorii mei s-au autodepăşit. Am făcut multe schimbări la echipă, dar suntem pe drumul bun, arătăm bine.

(n.r. despre Munteanu şi Alibec) Ei nu au avut probleme, alţii au avut probleme cu ei. Munteanu şi Alibec sunt jucători foarte talentaţi, pe care trebuie să-i ajuţi. Să stai în spatele lor şi să-i ajuţi.

Lui Munteanu i-a folosit perioada de la Fiorentina, pentru că a văzut cu ce se mânâncă fotbalul mare. Fiorentina l-a format, la fel ca pe Ianis. Nu ştiu ce le fac, dar vin foarte bine focusaţi, foarte pregătiţi. Jucătorii români sunt talentaţi şi creativi, stau bine la mansardă”, a declarat Hagi, după meci.

Afla mai multe despre: hagifarul 

viewscnt
Articole similare