Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi nu are de gând să se retragă prea curând: ”Îmi place fotbalul, îl iubesc şi voi rămâne lângă el”

Gică Hagi nu are de gând să se retragă prea curând: ”Îmi place fotbalul, îl iubesc şi voi rămâne lângă el”

Fotbal

Comentarii

Gică Hagi (58 de ani) a declarat că nu există posibilitatea de ieşi din fotbal, aşa cum urmează să se întâmple cu Marius Şumudică.

Managerul tehnic al Farului Constanţa, Gică Hagi, a declarat că în familia sa toată lumea ”respiră” fotbal şi nu concepe altfel rutina sa zilnică, mai ales că iubeşte fotbalul şi doreşte să rămână în fenomen cât mai mult timp cu putinţă.

Gică Hagi, despre retragerea lui Marius Şumudică: ”El ştie cel mai bine!”

”Regele” a lăsat de înţeles că relaţia familial-profesională este una mult mai uşor de gestionat pentru el, deoarece familia îi este alături la fiecare pas. Începând de la soţie, care urmăreşte şi vine la meciuri, până la Ianis Hagi, fotbalist profesionist la Rangers.

Atât timp cât fac ce-mi place, nu am nicio problemă. Îmi place fotbalul, îl iubesc şi voi rămâne lângă el. Familia mă înţelege, şi nevastă-mea se uită la meciuri, vine, suferă, aşa că nu e problemă.

Băiatul joacă, fata se uită şi ea din când în când, chiar dacă are treaba ei. Suntem împreună toţi, toată familia. Tuturor le place fotbalul, la noi se aspiră fotbalul în familie.

El (n.r. - Marius Şumudică) ştie mai bine. Ştiu că e dedicat fotbalului, l-a iubit atât ca fotbalist cât şi ca antrenor. A lucrat pentru fotbal şi va lucra în continuare”, a declarat Gică Hagi.

Se retrage Şumudică? Mesajul postat pe reţelele de socializare

Marius Şumudică va împlini 52 de ani pe 4 martie şi, deşi se află în vârful carierei, spune printr-un mesaj pe reţelele de socializare că îşi doreşte să petreacă mai mult timp alături de familie.

Marius Şumudică se află în prezent sub contract cu Al Raed, din Arabia Saudită, unde a ajuns în vara lui 2022.

În data de 4 martie 2023, mai exact peste două zile, împlinesc 52 de ani. A sosit vremea să stau mai mult alături de frumoasa mea familie, pe care, datorită fotbalului, am neglijat-o într-o mare măsură.

Îmi cer scuze familiei şi promit că foarte curând ei vor fi pe primul plan, cu riscul de a spune stop meseriei de antrenor. Fotbalul mi-a dat totul, dar familia mea merită mai multă atenţie.

Vă iubesc şi vă promit că mă voi dedica vouă cât mai curând. În maxim câteva săptămâni, fotbalul va fi istorie pentru mine.

Îmi iubesc soţia, copiii, părinţii, şi Dumnezeu îmi spune că trebuie să fac acest pas", a fost mesajul postat de Marius Şumudică.

Afla mai multe despre: gica hagimarius sumudica 

viewscnt
Articole similare