Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi păstrează misterul în ”cazul Ajax”: ”Ce-o fi, o fi!”

Gică Hagi păstrează misterul în ”cazul Ajax”: ”Ce-o fi, o fi!”

Fotbal

Comentarii

Gică Hagi (58 de ani) a refuzat să ofere mai mult detalii legate de posibila plecare la Ajax Amsterdam.

Recent, presa internaţională l-a plasat pe Gică Hagi pe o ”listă scurtă” a posibililor antrenor de la Ajax Amsterdam, echipă rămasă fără antrenor.

  • Alfred Schreuder a fost demis, iar cel care a asigurat interimatul în lipsa sa, John Heitinga, nu va fi promovat ca ”principal” cu puteri depline.

Gică Hagi nu are refuza o ofertă de la Ajax

Favorit, în acest moment, pare a fi tehnicianul norvegian Kjetil Knutsen, campion al Norvegiei cu Bodo Glimt.

Sven Mislintat, directorul sportiv al celor de la Ajax, a recunoscut că a stat de vorbă cu agentul acestuia, despre diverse subiecte, însă nu a dorit să ofere alte detalii.

În schimb, Gică Hagi s-a mulţumit doar să-şi declare aprecierea faţă de un club atât de mare şi de iubit, precum este Ajax Amsterdam.

Ştiţi că îmi place Ajax, dar eu îmi văd de munca mea. Ce-o fi, o fi”, a declarat Gică Hagi, vineri seară, la Cluj

Iată şi ceilalţi antrenori despre care s-a vorbit că sunt în atenţia celor de la Ajax Amsterdam, în afara lui Kjetil Knutsen: Gheorghe Hagi (Farul), Thomas Letsch (Bochum), Graham Potter (fără echipă), Peter Bosz (fără echipă), Julian Nagelsmann (fără echipă) şi Kasper Hjulmand (selecţionerul Danemarcei).

Bas Kuipers a făcut lobby pentru Gică Hagi, la Ajax

Fost jucător la Viitorul în perioada ianuarie - august 2019, Bas Kuipers, l-a spus olandezilor că, dacă ar fi după el, l-ar instala pe Gică Hagi la cârma lui Ajax imediat, deoarece este un tehnician care se potriveşte perfect filozofiei clubului din Amsterdam.

Hagi este o legendă, e fantastic. Am avut o colaborare specială, atât din punct de vedere negativ, cât şi pozitiv. Dar mă uit înapoi cu mult drag la acea perioadă.

Fiecare antrenament era de parcă urma să jucam o finală de Liga Campionilor. A fost intens, fără precedent! Toată lumea îl asculta. Dacă aş fi Ajax, l-aş lua pe el. E un antrenor foarte bun.

Este şi «Cruijffiaan», Cruijff este marele lui idol. Are o concepţie foarte frumoasă despre joc”, a declarat Bas Kuipers, la podcastul ”Fresia & Milan Parkeren de Bus”.

Afla mai multe despre: gica hagiajaxheitinga 

viewscnt
Articole similare