Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi schimbă iar ”macazul” la Farul: ”După pauza competiţională, vom aborda o altă strategie”

Gică Hagi schimbă iar ”macazul” la Farul: ”După pauza competiţională, vom aborda o altă strategie”

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa pare într-o revenire de formă în Superligă, după începutul ezitant, însă Gică Hagi (58 de ani) pare decis să schimbe din nou strategia la clubul de la malul mării.

La începutul sezonului, Gică Hagi afirma că la clubul său vor sosi mai mulţi jucători străini, care vor încerca sa aducă un plus valoare echipei.

Gică Hagi schimbă din nou strategia la Farul

Cu toate acestea, efectul nu a fost cel dorit. Farul nu a ajuns în grupele competiţiilor europene, iar în campionat este la 11 puncte distanţă de liderul FCSB.

Acest lucru l-a determinat pe Gică Hagi să-şi regândească strategia pentru restul sezonului. Cel care ”l-a dat de gol” este chiar colaboratorul său, acţionarul minoritar al Farului, Ciprian Marica.

Chiar dacă fostul atacant nu a dorit să detalieze în ce constă mai exact această ”schimbare de strategie”, se pare că Gică Hagi se va întoarce la obiceiurile din trecut, când jucătorii din academia proprie erau promovaţi în masă.

În acest moment, Farul are 10 jucători străini, însă există şanse mari ca mulţi dintre aceştia să plece în iarnă, iar în locul loc să fie promovaţi jucători de la Academie.

  • Sunt aşteptaţi să bifeze minute în Superligă jucători tineri precul Alexandru Stoian (15 ani), Luca Băsceanu (17 ani), Iustin Doicaru (16 ani), Gabriel Dănuleasă (20 ani), Luca Banu (18 ani), Ionuţ Cercel (16 ani) sau David Păcuraru (17 ani).

”(n.r. - Farul mai vine, anul acesta, cu fotbalişti pe care să stăm cu ochii?) Ne vom replia în această iarnă şi, cu siguranţă, veţi vedea pariuri noi. O să aveţi surprize plăcute.

După această pauză competiţională, vom aborda o altă strategie şi veţi vedea jucători frumoşi în adevăratul sens al cuvântului, din toate punctele de vedere, cu o calitate excelentă, pentru că, în academie, sunt jucători foarte buni”, a declarat Ciprian Marica, în cadrul emisiunii PlaySport Live.

Afla mai multe despre: gica hagiciprian maricaacademia gica hagi 

viewscnt
Articole similare